Why Google Cloud?, Ábel Szabó, Devoteam G Cloud Sweden | BIZIT2022

Gost iz inostranstva –  Ábel Szabó, Cloud Architect and Authorised Trainer, Devoteam G Cloud Sweden, govorio je o značaju cloud rešenja, ali i implementacija koje moraju biti takve da postoji maksimalno poverenje kako bi učinkovitost cloud rešenja bila što veća i kako bi ono omogućilo da se poslovni proces obavlja što lakše. „Bezbednost bez stresa“ je moto koji pokreće ovu švedsku kompaniju koja kreira bezbednosna rešenja za cloud. Devoteam G Cloud Serbia jedini je Google Cloud Premier partner u Srbiji a i sire.

PCPress.rs Image

„Google cloud je vrlo aktuelan u ovom trenutku i predstavlja jednu od najmodernijih platformi na kojima se mogu bazirati poslovna rešenja. Sve ove krize su katalist koji će pogurati transformaciju digitalne industrije. Zašto Google cloud? Zato što je otvoren i fleksibilan, prilagodljiv, bezbedan, održiv, inteligentan, omogućava visok stepen kolaboracije i produktivnosti, donosi značajne uštede i prilagodljiv je brojnim industrijskim rešenjima,“ istakao je Ábel Szabó.

Celokupno izlaganje koje je održao Ábel Szabó možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Pročitajte i:  Kakvi nas trendovi u svetu Cloud-a očekuju u 2024?

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,