Worms se vraćaju kao battle royale igra u realnom vremenu

Team17 igra Worms je klasična igra u kojoj su mnogi igrači uživali ranije. Sada igra je preobražena u popularni žanr battle royale i biće lansirana na PS4 i PS5 krajem 2020. u pod nazivom Worms Rumble.

PCPress.rs Image

Worms Battle Royale

Za one koji nisu upoznati, Worms je strategijska igra zasnovana na potezima, u kojoj igrači kontrolišu grupu likova smeštenih na mapi. Zatim se okreću i pucaju na druge igrače pri čemu se koristi različito oružje da bi pokušali da ubiju protivničke likove. Ovo je sličan koncept QBasic Gorillas igri koju su neki od vas možda igrali ranije.

Na neki način, Worms kao battle royale igra ima smisla s obzirom na svoj originalni gameplay, mada bi se kao battle royale definitivno kretao mnogo bržim tempom u odnosu na original. Takođe, sa popularnošću battle royale igara poput Fortnite-a, ne može se reći da je iznenađenje što Team17 želi da se pridruži trendu.

Prema razvojnom timu, postojaće podrška za cross-platform igranje, tako da bi igrači koji igraju igru na drugim platformama takođe trebalo da budu u mogućnosti da se pridruže, mada nije spomenuto na kojim drugim platformama će se igra lansirati. Još uvek nema određenog datuma izlaska, osim odrednice „kraj 2020.“, pa u međuvremenu možete pogledati trejler najave kako biste stekli predstavu o tome šta biste mogli da očekujete.

Pročitajte i:  Sony želi da PlayStation ekskluzive dolaze ranije za PC

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,