BIZIT plus

Wyze sobni senzor može pomoći u automatskom podešavanju klime u vašem domu

Wyze je najavio Wyze sobni senzor — novi dodatak koji se uparuje sa Wyze termostatom kako bi vam pomogao da obezbedite stalnu temperaturu u vašem domu. Paket koji uključuje tri sobna senzora i Wyze termostat je sada dostupan za 146 USD, ili možete pokupiti pojedinačne sobne senzore za samo 25 USD.

PCPress.rs Image

Kao i drugi sobni senzori na tržištu, Wyze sobni senzor se koristi za detekciju temperatura u različitim delovima vašeg doma. Informacije se zatim prenose nazad vašem termostatu, koji će prikupiti podatke i odrediti kako najefikasnije podesiti temperaturu. Ako imate hladan podrum ili zagušljiv potkrovlje, postavljanje sobnog senzora na te lokacije moglo bi pomoći u ravnoteži njihove temperature sa ostatkom vašeg životnog prostora.

Sobni senzor i termostat Wyze ne samo da čine vaš dom udobnijim – takođe vam omogućavaju da pratite koje sobe su zauzete kako biste smanjili potrošnju energije. Senzor je opremljen Auto Comfort tehnologijom, koja (kada je omogućena) koristi detekciju pokreta za promenu temperature prostorija koje se trenutno koriste. Takođe možete daljinski da nadgledate i podešavate temperature pomoću aplikacije Wyze, što vam omogućava da brzo promenite temperaturu bez potrebe da napuštate kauč.

Kaže se da je povezivanje Wyze senzora sa Wyze termostatom jednostavan proces. Nisu potrebne žice i kablovi, jer se jedinice napajaju AAA baterijama i poveziće se preko Bluetooth-a sa vašim postojećim Wyze termostatom. Zatim se mogu postaviti bilo gde u vašem domu, iako se preporučuje da ih držite dalje od ventilacionih otvora, prozora ili drugih izvora toplote.

Izvor: digitaltrends

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: