BIZIT plus

Xerox u magičnom kvadrantu

PCPress.rs ImageXerox Korporaciju  kompanija Gartner, Inc. smestila je u „Leaders Quadrant“ u svom izveštaju „Magic quadrant for MFPs and Printers“ (Magični kvadrant za multifunkcijske štampače i štampače“). „Magic Quadrant“ je alatka za istraživanje u vlasništvu kompanije Gartner koju je ona razvila da bi ocenila kompanije po pitanju kompletnosti vizije i sposobnosti da je sprovedu u delo.

Prema pomenutom izveštaju: „Lideri su oni koji su najsposobniji u obezbeđivanju multifunkcijskih štampača, štampača i s njima u vezi rešenja za štampu i usluga štampanja koje podržavaju pravilno funkcionisanje ovih uređaja u najširoj kategoriji korisničkih mesta. Lideri imaju sposobnost da putem široke mreže kanala isporuče svojim korisnicima proizvode onde gde oni žele da im se isporuče. Lideri dosledno čuvaju jake pozicije na tržištu i kada su u pitanju štampači i multifunkcijski štampači i to širom sveta i sposobni su da isporuče gotovo identične nivoe usluga na većem broju područja u kojima se nalaze korisnici kompanije Gartner. Lideri imaju sklonost ka posedovanju najveće globalne sposobnosti, inventivnosti i resursa, umeća i vizije kako bi isporučili superiorne nivoe tehnologije postojećim i budućim klijentima na globalnom nivou. Lideri imaju dokazani kvalitet u kanalisanju istraživanja i razvoju inicijativa u proizvode i rešenja koja su njihovim klijentima potrebna.“ Gartner je u istraživanje uključio dobavljače tehnologije štampanja koji prodaju, pružaju usluge, podršku i rešenja za štampanje i dokumenta.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

„Po mom mišljenju, ovi rezultati pokazuju našu sposobnost da obezbedimo inovativne proizvode, usluge i rešenja kako bismo izašli u susret potrebama raznih poslovnih okruženja, od malih firmi do velikih preduzeća“, izjavio je Rik Dastin, predsednik Xerox grupacije za kancelarijsko poslovanje. „Xerox će nastaviti da postavlja najviše standarde u ovoj delatnosti da bi pomogao svojim klijentima u poboljšanju njihovih poslovnih procesa i postizanju boljih rezultata.“

Xerox poseduje najširi portfolio ponude u ovoj delatnosti. On uključuje kolor i crno-bele desktop štampače, kancelarijske multifunkcijske sisteme i usluge kako bi izašao u susret raznovrsnim potrebama svojih korisnika. Ova kompanija je išla u korak sa svim inovacijama koje pomažu u uklanjanju prepreka na putu između papirnog i digitalnog sadržaja, sređivanju nagomilanog materijala i ponovnom vraćanju relevantnosti informacijama.  Xeroxova Extensible Interface Platform™ (EIP) omogućava firmama da izgrade softver koji može da obavlja složene zadatke specijalno podešene za potrebe date firme direktno preko dodirnog ekrana Xeroxovog multifunkcijskog štampača. U septembru, kompanija Gartner je, takođe, Xerox smestila Leaders Quadrant u svom izveštaju „Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide (Magični kvadrant za upravljanje uslugama štampanja širom sveta)“.

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Izvor: NewMoment, PC Press

Facebook komentari: