XPG SPECTRIX D50 Xtreme obara overkloking rekorde

ADATA Technology je objavio da je XPG Overclocking Lab (XOCL) overklokovao DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D50 Xtreme RGB na frekvenciju od 5300MT/s. Takav rezultat postignut je uz matičnu ploču Gigabyte B550 VISION D sa AMD Ryzen 7 4700G procesorom.

PCPress.rs Image

Novi rekorder

Proizveden isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, SPECTRIX D50 Xtreme pruža izuzetnu stabilnost, pouzdanost i performanse, te podržava najnovije platforme kompanija Intel i AMD. XPG SPECTRIX D50 Xtreme se ističe svojim elegantnim i čvrsto konstruisanim hladnjakom sa prekrasnim geometrijskim linijama i trouglastom RGB svetlosnom trakom koja savršeno upotpunjuje celokupni dizajn modula.

PCPress.rs Image

Štaviše, u skladu sa statusom ograničenog izdanja memorijski modul SPECTRIX D50 Xtreme dolazi u posebnom pakovanju sa sjajnom spoljašnjošću i u posebnoj, premijum kutiji.

Kad se instalira na PC koji podržava XMP 2.0, SPECTRIX D50 Xtreme je u potpunosti kompatibilan sa tehnologijom XMP 2.0 za lakše overklokovanje Podrška za XMP 2.0 znači da korisnici imaju na raspolaganju više načina pristupanja overklokovanju memorije, uključujući direktno overklokovanje iz operativnog sistema umesto putem složenijih postavki BIOS-a.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  SK Hynix planira da sledeće godine započne masovnu proizvodnju GDDR7 memorije
SBB

Tagovi: , ,