BIZIT 2022

Yamaha i Sennheiser na Hi-Files Show sajmu

Kompanija 4Audio će na predstojećem Hi-Files Show sajmu, koji se održava 9. i 10. novembra u beogradskom hotelu Holiday Inn, izložiti najzanimljivije nove proizvode firmi Yamaha, Sennheiser, Monitor Audio, NAD, Musical Fidelity, Martin Logan i drugih, saopštavaju organizatori.

yamaha blu-ray-playerU sali “Gračanica” biće premijerno prikazani 11-kanalno pretpojačalo Yamaha AVENTAGE CX-A5000 i izlazno pojačalo Yamaha AVENTAGE MX-A5000 i drugi noviteti firme Yamaha, kao što su Bluetooth zvučnici, slušalice, lifestyle audio sistemi i 7.1 projektori zvuka, a premijerno će biti prikazana i nova Silver serija Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom ovog meseca.

Soba na spratu biće rezervisana za ljubitelje muzike u stereo formatu, koji će moći da vide i čuju asortiman uređaja britanskog proizvođača Musical Fidelity. Pored toga, biće premijerno prikazana nova D serija iz NAD-a, sa najboljim pojačalom godine u svojoj klasi – D 3020, a za ljubitelje tradicionalnijeg pristupa reprodukciji biće predstavljen sistem italijanskog proizvođača Unison Research, cevno pojačalo Simply Italy sa zvučnicima Opera Grand Mezza.

Pored inostranih distributera, posetioce sajma audio-video sajma Hi-Files očekuju i  domaći proizvođači audio i video tehnike, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu.

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Više informacija možete pronaći na www.hi-files.com/show2013

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,