Yettel svaki dan: popusti na više od 70 brendova u Yettel aplikaciji

Od kraja marta, popusti i ponude su dostupni i za one koji nisu korisnici Yettel mobilnih usluga, a potrebno je samo da instaliraju Yettel aplikaciju.

PCPress.rs Image

Popusti za sve, bez obzira na provajdera

Yettel aplikacija uvodi nove mogućnosti i pogodnosti za korisnike u Srbiji. Od 18. marta, pri svakoj poseti sekciji Yettel svaki dan u okviru Yettel aplikacije, korisnici imaju na raspolaganju najbolje ponude i popuste više od 70 partnera u preko deset različitih kategorija.

Reč je o brendovima kao što su Gigatron, Wolt, N Sport, Tehnomedia, Planeta sport, Lilly, Dexy Co, Dr. Max, Saruna, Legend i brojni drugi. Korisnici, pre bilo kakve kupovine, mogu da posete Yettel aplikaciju i provere da li postoji popust ili ponuda koju mogu da iskoriste.

Od kraja marta, popusti i ponude biće dostupni i za one koji nisu korisnici Yettel mobilnih usluga, a potrebno je samo da instaliraju Yettel aplikaciju.

PCPress.rs Image
Marija Stojanović, Yettel

„Do sada smo u okviru aplikacije imali uslugu Yettel petak, na koju su korisnici lepo reagovali. Sada smo s Yettel svaki dan otišli korak dalje – naša aplikacija je multifunkcionalna platforma koja povezuje veliki broj malih i srednjih preduzeća s korisnicima Yettel mreže. Tako, salon lepote iz Subotice ima priliku da se poveže s korisnicama koje žive u Subotici, određene su starosne dobi i zainteresovane su za ovaj vid usluge. Ova usluga ilustruje pozitivne vrednosti našeg brenda i pomaže korisnicima da optimizuju potrošnju, online i bez puno pretrage”, istakla je Marija Stojanović iz marketinga Yettel-a na predstavljanju nove funkcionalnosti aplikacije partnerima iz medija.

PCPress.rs Image

Yettel petak ostaje nepromenjen – svakog petka korisnici mogu da „ogrebu” poklon u aplikaciji, a kroz Yettel svaki dan imaju priliku da svakodnevno koriste popuste kod naših partnera.

Yettel je lansiran 1. marta i tada je najavljeno da će korisnici još više biti u fokusu aktivnosti. Svrha Yettel-a je da korisnicima pomogne da pronađu svoj balans i naprave bolji izbor kada su u pitanju tehnologija i način na koji se ona uklapa u njihov život.

Korisna adresa: yettel.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,