BIZIT plus

You deserve the best security?, Ivan Mladenović, Check Point | BIZIT2022

Ivan Mladenović, Channel Manager u kompaniji Check Point je držao prezentaciju pod nazivom „You deserve the best security“. Checkpoint je izraelska kompanija, i uživa visoku reputaciju u sferi sajberbezbednosti. Veliki broj kompanija, ali i startapova u ovoj sferi dolazi iz Izraela, a tamo se školuje ogroman broj sajberstručnjaka, toliki da su drugi u svetu posle Sjedinjenih Država po broju inženjera specijalizovanih za sajberbezbednost koji izlaze sa tamošnjih akademskih studija.

PCPress.rs Image

„Danas gotovo da nema konferencije koja nema ozbiljan sajberbezbednosni blok, koji donosi odgovore na pitanja kako se zaštititi. Puno je proizvođača, a ono što sam ja želeo da vam pokažem jeste ključni deo sajberbezbednosti, a to je efikasnost rešenja. Nije jednostavno odabrati pravo rešenje, treba puno znanja, pa ću vam ukazati na osnovne stvari koje nekada zapostavljamo, a iskustveno gledano najviše muče one koji se bave bezbednošću u poznatim kompanijama iz te sfere.

Celokupno izlaganje Ivana Mladenovića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: