YouTube Music od sada može da se povezuje sa vašim omiljenim zvučnikom

YouTube Music će od sada imati mogućnost predlaganja na koji od zvučnika koji podržavaju Cast želite da strimujete muziku. To je lepa nadogradnja u odnosu na prethodni pristup, gde bi aplikacija jednostavno navela sve uređaje koji podržavaju Cast na vašoj mreži po abecednom redu. Ako spadate u grupu korisnika koji imaju više takvih tipova zvučnika u svom okruženju, onda će vam ova nova mogućnost sasvim dobro doći.

youtube music

Nova opcija – novi meni

ChromeUnboxed je objavio da su primećene promene unutar same aplikacije. Ako poželite da strimujete muziku, iz aplikacije YouTube Music ćete doći do novog menija “Suggested” sa izabranim uređajem, iznad dosadašnje abecedne liste. Portparol Google-a Pol Penington potvrdio je novu funkciju i rekao da su predlozi zasnovani na upotrebi, istoriji i tipu uređaja.

Funkcija, koja je specifična za YouTube Music, sada je predstavljena svim korisnicima aplikacije na iOS-u i Android-u. Samo imajte na umu da morate da budete pretplatnik na YouTube Music da biste mogli da prenosite muziku iz aplikacije na spoljni uređaj, osim ako se radi o muzici koju ste sami otpremili.

Pročitajte i:  YouTube Music daje čistiji izgled Now Playing ekrana na vebu 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: