BIZIT plus

YouTube omogućava pinch-to-zoom opciju u novom ažuriranju

YouTube dobija novi izgled i neke dodatne funkcije. Kao prvo, moći ćete da zumirate video na iOS i Android aplikacijama. Kada uklonite prste, video će ostati uvećan. YouTube je u avgustu počeo da testira funkciju zumiranja prstima sa premium korisnicima, a sada će biti dostupna svima.

YouTube omogućava pinch-to-zoom opciju u novom ažuriranju

YouTube prilagođava boju pozadine aplikacije

Još jedna funkcija bi trebalo da vam pomogne da lakše dođete do pravog dela videa. Na računaru i mobilnom uređaju, moći ćete da prevučete kursor nagore ili da prevučete nagore dok listate video da biste videli red sličica. Kao što YouTube predlaže, ovo bi trebalo da vam pomogne da izbegnete premotavanje unazad dok gledate vodič i želite da ponovo pogledate korak.

Na vizuelnom planu, postoji novi ambijentalni režim koji prilagođava boju pozadine aplikacije tako da odgovara video snimku. Ambijentalni režim će takođe biti dostupan na video plejlistama. Videćete ambijentalni režim na web stranicama i stranicama za gledanje za mobilne uređaje kada je tamna tema omogućena.

Na drugim mestima, YouTube linkovi u opisima video snimaka će se sada prikazivati kao dugmad. Usluga je preradila uobičajene radnje kao što su lajk, deljenje i preuzimanje. Štaviše, dugme za pretplatu će imati novi izgled, biće u obliku pilule umesto pravougaonika.

Pročitajte i:  YouTube Music daje čistiji izgled Now Playing ekrana na vebu 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: