Zagonetke Monument Valley stižu na PC 12. jula

Monument Valley, živopisna serija slagalica u kojoj igrači moraju da se kreću po mapama punim optičkih iluzija, više neće biti ekskluzivna za mobilne uređaje. Kompletna panoramska kolekcija Monument Valley stiže na Steam 12. jula i daje igračima širu tačku gledišta koja nije ograničena vertikalnom orijentacijom telefona i tableta.

PCPress.rs Image

Ustvo, programer iza Monument Valley, kaže da je morao da izvrši neka prilagođavanja kako bi se uračunala šira perspektiva, kao i za prelazak sa kontrola dodirom na kontrole miša. Kirsty Keatch, programer u Ustwo-u, objasnila je da je Ustwo želeo da jasno stavi do znanja PC igračima da njihove akcije „mogu otkriti različite nivoe interaktivnosti“ u svetu Monument Valley, a to su uradili tako što su „usijali prevlake i rotatore“ kada korisnici pređu preko njih mišem.

Trejler za Monument Valley Panoramic Collection pokazuje koliko otvoreno izgledaju prošireni svetovi, gotovo sigurno garantujući još jedno igranje samo da biste iskusili upečatljiviji pogled. Čak i ako ne želite da ponovo igrate dve igre, možda nećete morati dugo da čekate na novu avanturu, jer je treća Monument Valley u pripremi.

Prvi put smo čuli za Monument Valley 3 2019. Godine. I Monument Vallew i Monument Vallew 2 će doći sa istim DLC paketima dostupnim na mobilnim verzijama, uključujući Forgotten Shores i Ida’s Dream za prvi deo i The Lost Forest za Monument Valley 2.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: