Zaposleni u Google dobili privatni koncert

Google je odlučio da vrati svoje zaposlene u kancelarije. A zaposleni su dobili privatni koncert koji je održala Lizzo.

PCPress.rs Image

Za zaposlene – koncert

Google je angažovao Lizzo da nastupi pred hiljadama zaposlenih kako bi se proslavio povratak u kancelarije. Nakon rada od kuće koji je trajao skoro dve godine i nakon pomerenih odluka o povratku u kancelarije, Google je doneo odluku da se kancelarije ponovo otvore. Međutim, zaposleni su se odvikli saobraćajnih gužvi, presije odlaska na posao i obavljanja privatnih obaveza.

Kako bi na neki način animirao svoje zaposlene da se vrate u kancelarije tehnološki gigant je priredio zaposlenima poseban koncert koji je održala Lizzo. Publika ipak nije imala pozitivno mišljenje o koncertu. Ne zato što je koncert bio loš ili zato što nisu uživali, već zato što je više nego jasno bilo da je reč o „propagandi za povratak u kancelarije“. Veliki broj zaposlenih je iskazalo takav stav prema kojem nije mnogo sretno jer se vraća na posao.

Pandemija je pokazala da jednako uspešno možemo da obavljamo svoje radne zadatke i od kuće. To se kod nekih pokazalo kao veoma korisno i žele da nastave rad po takvom modelu. Google se nije jedini suočio sa ovakvim stavom zaposlenih, pa se postavlja pitanje kako će se rešiti problem povratka u kancelarije.

Pročitajte i:  Google će vam omogućiti da kontrolišete kursor miša svojom glavom na Androidu

Izvor: Cnbc

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,