BIZIT plus

Zašto je poslovni softver ustvari radnik godine? (VIDEO)

Hardver bez softvera ne služi ničemu, pa ni vaš data centar neće biti u funkciji sve dok ga ne opremite adekvatnim aplikacijama. Zbog toga je prvog dana Bizit-a, nakon sesije o Informatičkoj infrastrukturi na red došla tema o poslovnoj podršci upravljanju i odličivanju i kontoli poslovni procesa.

bizit video poslovni softver pcpress

Ulaganja u IT predstavlja finansijsko opterećenje za firmu –  o tome da li je to trošak ili investicija govorili su predstavnici firmi PoslovniSoftver.net i AB Soft. Poslovni softver možete tretirati kao vrednog radnika – tako razmišljaju u firmi GoPro, a svoja rešenja i iskustva su predstavili, između ostalih PS Tech, Coming i IIB.

Kako da mi upravljamo poslovnim procesima, a ne oni nama

I drugi deo prvog dana završio se panel diskusijom, ovoga puta na temu “Kako da mi upravljamo poslovnim procesima, a ne oni nama”. Svoje poglede na ovu veoma čestu problematiku predstavili su  Damir Barjaktarević (GoPRO), Dušan Stojanović (eUprava) i korisnici poslovnih ICT rešenja Aleksandar Marković (Metalac Gornji Milanovac) i Dragoljub Jovković (Delhaize).

Dva segmenta tržišnog komuniciranja sa korisnicima ICT rešenja

Paralelno s predavanjima održane su i dve radionice. U prepodnevnoj – Unapređenje tehnika prodaje poslovnih ICT rešenja, polaznici su naučili kako predstaviti rešenje, kako zadržati postojeće i privući nove korisnike. Popodnevna radionica je bila puna prodavaca ICT rešenja koji su želeli da saznaju kako da uspešno nastupaju na Internetu i koriste društvene mreže za komunikaciju sa korisnicima.

Pročitajte i:  Kreiranje i vođenje obavezne elektronske arhive lako je i brzo uz ABC softver i ABC eArchive

Sva predavanja sa konferencije BIZIT 2015 možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu.

 

Facebook komentari: