Završen je prvi BizIT

Nakon pet dana trajanja sajamske postavke, petodnevne konferencije sa petnaestak tema i oko četrdeset predavača, u petak, 16. maja, završen je prvi specijalizovani sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja u Srbiji – BizIT.

bizitpetak

Tema poslednjeg konferencijskog dana bila je ICT edukacija i zapošljavanje, kao teme koje su ključne za dalji razvoj domaćeg ICT tržišta.

Tokom pet dana trajanja sajma najuspešnije domaće kompanije predstavile su svoja rešenja na BizIT-u koji je bio organizovan u dve forme, kroz izlagački deo i prateću konferenciju.

Na štandovima u okviru prvog BizIT-a posetioci su mogli da saznaju šta je novo u oblasti poslovnog softvera od najuspešnijih domaćih kompanija, a petodnevna konferencija okupila je eminentne predavače iz različitih oblasti – cloud-a, ERP, CRM i DMS rešenja, telekomunikacija i mobilnih servisa, a bilo je priče i o društvenim mrežama, ICT obrazovanju i zapošljavanju.

Konferenciju je u ponedeljak, 12. maja, otvorio Zdravko Jelušić, potpredsednik Privredne komore Srbije koji je tom prilikom istakao je važnosti razvoja ICT oblast.

Sajam BizIT održan je od 12. do 16. maja u Hali 2 Beogradskog sajma, u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike. Organizatori sajma su Beogradski sajam, medijska kuća PC Press uz podršku Privredne komore Srbije.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje – Predstavljamo predavače – Branko Đaković

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,