BIZIT plus

Završeno predlaganje kandidata za Top50 izbor najboljih online stvari

Nominacije za Top50 izbor najboljih online stvari u 2021. godini su zatvorene! Zahvaljujemo se svima koji su izdvojili malo svog vremena da pošalju predloge i nominuju omiljene sajtove, naloge na društvenim mrežama i mobilne aplikacije! Sada prelazimo na sledeću etapu u izboru a to je glasanje za prvo Top50 priznanje – Nagrada publike!

PCPress.rs Image

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja koje dodeljujemo. Jedinstveno je po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija.

Kao i do sada, imaćete punih nedelju dana da glasate za svog favorita među deset ponuđenih kandidata. Pratite nas jer ćemo sve detalje oko načina glasanja i pravila da objavimo sredinom sledeće nedelje (12. januar) na našem sajtu i društvenim mrežama.

Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija koji je ove godine u sastavu: Katarina Batuta Višekruna, fotograf, avanturista i svetski putnik; Tanja Vasojević, direktor komunikacija, Delta Holding, Zoran Stanojević, urednik internet portala medijskog javnog servisa Srbije i Uroš Bogdanović, konsultant, radio-voditelj i specijalista za radio i zabavu.

Facebook komentari: