BIZIT plus

Zebra Systems novi GFI Software distributer u Srbiji i Crnoj Gori

GFI Software, vodeći globalni provajder softverskih rešenja za sigurnost IT mreža, objavio je da je od 1. maja 2020. kompanija ZEBRA SYSTEMS postala njihov distributer za Srbiju i Crnu Goru. ZEBRA SYSTEMS, koja već distribuira GFI rešenja u Češkoj Republici i Slovačkoj, staviće na raspolaganje klijentima u Srbiji i Crnoj Gori kompletan GFI Software portfolio koji uključuje brendove GFI, Kerio i Exinda.

PCPress.rs Image

GFI proizvodi za MSP sektor

Proizvodi kompanije GFI Software su prvenstveno namenjeni malim i srednjim preduzećima (MSP). Među najpopularnije proizvode spadaju:

  • GFI LanGuard – Sigurnosni skener za mrežnu bezbednost, upravljanje ažuriranjem i sigurnosnim zakrpama
  • GFI MailEssentials – Rešenje za zaštitu elektronske pošte i zaštita od neželjene pošte (anti-spam) za mail servere
  • GFI Archiver – Rešenje za arhiviranje na serveru elektronske pošte, fajlova, foldera i unosa u kalendar
  • Kerio Connect – Korporativno rešenje za elektronsku poštu, kalendare, kontakte, zadatke, razmenu poruka i mnoge druge opcije
  • Kerio Control – Rešenje nove generacije za jedinstvenu zaštitu od pretnji (UnifiedThreat Management – UTM) uključujući firewall i VPN
  • Exinda Network Orchestrator – Rešenje za upravljanje performansama računarskih mreža i aplikacija

PCPress.rs Image

Svi GFI i Kerio proizvodi su takođe dostupni preko jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited koji omogućava klijentima korišćenje više proizvoda preko jedne pretplate, čime se zadovoljavaju njihove kompleksne potrebe u oblasti IT komunikacija i sigurnosti. Osim toga, zahvaljujući platformi GFI Unlimited, prodavci softvera mogu unaprediti svoj odnos sa korisnicima, unaprediti lojalnost, kao i doprineti rastu svog poslovanja.

PCPress.rs Image

„Srećni smo što možemo da naše veliko iskustvo i znanje u distribuciji softvera prenesemo i u druge delove regiona centralne i istočne Evrope“, rekao je Zdenek Binek, direktor kompanije ZEBRA SYSTEMS. „Srbija i Crna Gora predstavljaju ključna tržišta u ovom regionu, a proizvodi kompanije GFI Software odlično odgovaraju potrebama lokalnih prodavaca softvera, čiji klijenti žele moćno softversko rešenje po razumnoj ceni.“

PCPress.rs Image
Zdenek Binek, direktor kompanije ZEBRA SYSTEMS

O GFI Software, Aurea SMB Solutions 

GFI Software, deo Aurea SMB Solutions, posvećen je pružanju naprednih informatičkih rešenja namenjenih malim i srednjim preduzećima. Navedena rešenja, koja se međusobno dopunjuju i stalno šire svoje polje primene, jednostavna su za upotrebu, isplativa, pouzdana i donose direktnu poslovnu vrednost. Naši proizvodi se lako implementiraju, jednostavni su za korišćenje, pristupačne su cene, i dostupni su pojedinačno ili u kompletu putem modela licenciranja GFI Unlimited. GFI Software je kompanija koja je fokusirana na mrežu distributera koju čine hiljade partnera širom sveta. Za više informacija o GFI Software, možete posetiti gfi.com ili gfi-unlimited.rs.

PCPress.rs Image

O ZEBRA SYSTEMS

ZEBRA SYSTEMS  s.r.o., sa centralom u Ostravi, Češka Republika, je distributer alata za IT sigurnost i zaštitu podataka na tržištima Češke i Slovačke već više od 25 godina. Pored prodaje, kompanija pruža usluge podrške i obuka visokog kvaliteta. ZEBRA SYSTEMS je ekskluzivni distributer proizvoda kompanija Acronis, Parallels i GFI Software u Češkoj Republici i Slovačkoj.

Facebook komentari: