Intel CEO: Tableti na Atomu i za 150 dolara | PC Press

Intel CEO: Tableti na Atomu i za 150 dolara

Novi Intel Atom procesori će se pojaviti i u tabletima koji će koštati svega 150 dolara, kaže Intel CEO, Brajan Krzanič, prenosi PC World.

Brajan Krzanič, Intel CEO

Brajan Krzanič, Intel CEO

On je rekao da Intel nije uvek odgovorio na standarde koje je sam sebi postavio, te da je sporo odreagovao na tržižte tablet. Međutim, Krzanič kaže da će uvek biti “sledeće velike stvari”, te da Intel mora konstatno da traga za njom.

U međuvremenu, Intel polaže nade u svoje dve verzije Atom procesora. Jedan je Bay Trail, a koji bi se mogao naći u tabletima koji će koštati 199 dolara i niže. “Biće i jeftinijih, 150 dolara i manje od toga”, rekao je on.

Drugi je Merryfield, koji će se pojaviti krajem godine, a Intelu treba da pomogne da se pozicionira na smartfon tržištu.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

 1. Intel CEO: Tableti na Atomu i za 150 dolara - Web-novine.com | Web-novine.com
  19. July 2013. u 2:12

  […] pcpress.rs/intel-ceo-tableti-na-atomu-i-za-150-dolara/ […]

 2. PC Press | Intel ostvario prihod od 12,8 milijardi dolara
  18. July 2013. u 12:46

  […] On je rekao i da do kraja godine možemo očekivati jeftine tablete na Intel Atom procesorima, a više o tome možete pročitati ovde. […]

 3. Intel CEO: Tableti na Atomu i za 150 dolara | eTacka
  18. July 2013. u 11:19

  […] Novi Intel Atom procesori će se pojaviti i u tabletima koji će koštati svega 150 dolara, kaže Intel CEO, Brajan Krzanič, prenosi PC World. On je rekao da Intel nije uvek odgovorio na standarde koje je sam sebi postavio, te da je sporo odreagovao na tržižte tablet. Međutim, Krzanič kaže da će uvek biti “sledeće […] Detaljnije […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter