100 miliona korisnika ChatON servisa

Samsungov servis ChatON sada ima bazu od preko 100 miliona korisnika, saopšteno je iz ove kompanije. Servis je lansiran u oktobru 2011. godine, a u maju 2013. bilo je 50 miliona korisnika. Da se taj broj duplira, bilo je potrebno samo četiri meseca.

img_roll2V3_1Rast servisa ChatON može se pripisati podršci koju nudi širom različitih međunarodnih tržišta i različitih operativnih sistema, navodi se u saopštenju, ali i da je jedan od faktora za uspeh servisa ChatON jeste to što je unapred instaliran na većini Galaxy uređaja.

ChatON ima stalan rast u Indiji, Kini i SAD, kao što postaje sve popularniji u Evropi i na Bliskom Istoku. Ovaj servis je osmišljen tako da korisnici širom planete mogu da komuniciraju na više jezika jer ChatON trenutno podržava 63 jezika u najvećim zemljama sveta.

U Indiji, na primer, ChatON je imao eksponencijalni rast jer podržava 10 regionalnih dijalekata sa planovima da ih bude 13 do kraja 2013. Dodatne funkcije kao što je na primer Ramadan Anicon pomogle su da servis dobije veću popularnost na Bliskom Istoku.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Sinergija Galaxy Z Fold3 i S pen – multitasking prestaje da bude „muka“

Tagovi: ,