BIZIT plus

16 dana sa jednim punjenjem baterije

Kompanija Energizer koja je prvenstveno poznata po baterijama, predstavila je svoj novi mobilni uređaj – Power Max P600S kod kog je najveći akcenat naravno, stavljen upravo na bateriju kapaciteta 4.500 mAh. Naime, Energizer tvrdi kako će ista sa samo jednim punjenjem omogućiti do 12 sati razgovora ili do 16 i po dana u stanju pripravnosti. Baterija podržava tehnologiju brzog punjenja, ali proizvođač na svojim službenim stranicama nije naveo podatak o brzini punjenja.

PCPress.rs Image

Radi se o pametnom telefonu koji radi sa malo starijom verzijom operativnog sistema AndroidNougat. U skladu sa današnjim trendovima, Power Max P600S ima veliki IPS ekran od 5,99 inča, razmere 18:9, kog prati visoka rezolucija od 2160 x 1080 piksela. Što se pogonskog dela tiče, Energizer je odabrao MediaTek Helio P25 čipset kog je upario sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Korisnici kojima 64 GB prostora nije dovoljno imaju mogućnost naknadnog proširenja putem memorijske kartice do dodatnih 256 GB, ali tada neće moći da koriste Dual-SIM opciju.

Pročitajte i:  Nova Android funkcija pomaže da izvučete više životnog veka baterije

Energizer je mislio i na svoje korisnike koji su ljubitelji fotografije, pa je tako sa zadnje strane ugradio dve Samsung-ove kamere od 13 MP i 5 MP, dok je ljubiteljima selfija namenio kameru od 8 MP. Zadnje kamere podržavaju fazni autofokus i opremljene su dvotonskim LED blicem. Kompanija nije zaboravila ni ljubitelje muzike kojima je ostavila 3,5-milimetarski audio port. Telefon ima skener otiska prsta koji je zbog nedovoljno prostora s prednje strane, smešten na zadnju stranu kućišta.

PCPress.rs Image

U ponudi će biti i slabiji model koji će imati duplo manje radne i interne memorije – 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Što se cena tiče one će iznositi 349,99 dolara (3 GB/32 GB) i 439,99 dolara (6 GB/64 GB). Prodaja na evropskom tržištu kreće od februara 2018. godine, a prodaja na američkom tržištu tokom drugog kvartala 2018. godine.

Izvor: 9to5google

Facebook komentari: