BIZIT 2022

5 pametnih šolja koje ćete obožavati

Bilo da birate poklon za nekog zaluđenika gedžetima ili ste prosto sami zaluđeni njima, ovo su zaista toliko simpatične, praktične i fenomenalne šolje koje će te poželeti odmah da kupite!

1. Princess International crvena retro šolja – klasičnih performansi poput analognog displeja za temperaturu tečnosti i lampice koja ukazuje na spremnost napitka. Idealna je za hipstersku dušu koja voli retro proizvode.

31wlD6MMf2L

2. Twettle uređaj za pravljenje čaja – koji tvituje kada je voda proključa. Da, vrlo specifičan i zanimvljiv proizvod koji se putem WiFi konekcije poveže sa tviter nalogom i kada je voda dosegla određenu temperaturu, na tviteru ste obavešteni kako vi, tako i svi vaši pratioci.

 

the-stylish-and-innovative-twettle-tea-kettle-tweets-when-the-water-boils5

3. Vessyl šolja – pomoću ove pametne šolje koja se povezuje sa telefonom ili tabletom, možete brzo saznati šta se u njoj nalazi. Ukoliko niste sigurni šta ste sipali, ili ukoliko znate ali ne znate kalorijsku vrednost, ova šolja će prepoznati sadržaj i iskalkulisati vrednost u kalorijama i sve podatke proslediti na povezani uređaj.

vessyl-tracks-your-drink-ingredients2 vessyl-tracks-your-drink-ingredients3

4. Goat Mug: šolja u obliku kozjeg roga – ova šolja nije pametna, ali je izuzetno neobična i praktična. Svi ljubitelji jedinsvetnog dizajna će biti oduševljeni ovom idejom i neobičnom praktičnošću. Vrlo neočekivano funkcionalna, ona može za se zakači za torbu ili oko struka, tako da ne morate da brinete da li će vam se sve ispolivati ako su vam ruke zauzete.

goat-mug-by-desnahemisfera1 goat-mug-by-desnahemisfera2 goat-mug-by-desnahemisfera3 goat-mug-by-desnahemisfera5

5. Coil mug: rashladna šolja – valjkastog dizajna i sastavljena iz nekoliko elemenata, ovom šoljom ćete ekspresno ohladiti kafu ukoliko niste ljubitelj vrelih naptiaka.

coil-iced-coffee-maker1 coil-iced-coffee-maker3 coil-iced-coffee-maker4

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,