8 fotografa zabeležilo je umetničku stranu 8 evropskih gradova sa novom AI kamerom edge 50 serije

Istražite svet gde vaš telefon nije samo uređaj – već je platno, alat za izražavanje i ulaz u beskrajnu kreativnost, omogućavajući vam da zabeležite dragocene trenutke. 8 fotografa, 8 glavnih gradova, beskonačna kreativnost. Ovako je Motorola zamislila svoj najnoviji projekat, koji ima za cilj da istakne mogućnosti svoje najnovije linije proizvoda: edge 50 serije.

PCPress.rs Image

Projekat “Umetnost u vašim rukama” pozvao je fotografe iz 8 različitih zemalja Evrope da zamisle i zabeleže lepotu svojih glavnih gradova kroz objektiv kamere sa veštačkom inteligencijom u edge 50 Pro i edge 50 Ultra modelima. Rezultat donosi jedinstvenu perspektivu o lokalnoj umetnosti, stilu i dizajnu urbanog pejzaža u 8 zemalja: Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Češka Republika, Slovačka, Grčka i Srbija.

Otkrijte skrivenu lepotu evropskih gradova kroz objektive Motorola Edge 50 serije.

Inspirisani naprednim dizajnom i funkcijama koji savršeno dopunjuju njihov pažljivo odabran svet, 8 fotografa iz 8 različitih zemalja pridružilo se Motoroli u prvom na svetu projektu koji ima za cilj da uhvati bogatstvo lokalne umetnosti, stila i dizajna kroz objektive napredne AI-kamere Motorola Edge 50 serije. Njihovi zajednički napori okupljeni su na interaktivnoj platformi hellomotoart.com gde su posetioci pozvani da se upuste u vizuelno putovanje posmatrajući kako se jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u galeriji fotografija, gde premium funkcije edge 50 serije susreću duboku strast za pripovedanje priča ispričanih kroz objektiv kamere.

Pročitajte i:  Motorola g04 nudi premijum dizajn i performanse po sjajnoj ceni

Prvi deo projekta je upravo objavljen, i prikazuje slike iz 8 gradova zabeležene sa edge 50 Pro modelom. U maju će biti lansiran drugi deo projekta, kada će korisnici moći da uživaju u lepoti 8 glavnih gradova zabeleženoj uz pomoć edge 50 Ultra modela.

“Kao kompanija duboko posvećena inovacijama i kreativnosti, oduševljeni smo što svedočimo transformacionoj moći motorola edge 50 serije u rukama ovih talentovanih fotografa. Kroz njihov objektiv, oni nisu samo zabeležili lepotu svojih glavnih gradova, već su i demonstrirali beskrajne mogućnosti koje naši uređaji pružaju za izražavanje i pripovedanje priča. Ponosni smo što podržavamo njihovu viziju i delimo njihov inspirativan rad sa svetom”, stoji u saopštenju kompanije Motorola.

PCPress.rs Image
Bojan Stevanović, @kanilingus

Svestranu umetničku stranu Srpske prestonice Beograda zabeležio je Bojan Stevanović, poznatiji kao @kanilingus.

Bojan Stevanović je stvaralac multimedijalnog sadržaja i umetnik. On je vlasnik i direktor dve produkcijske kompanije koje se specijalizuju za kreiranje audio i video sadržaja. U muzici je aktivan od svoje 11. godine, a nakon uspešne muzičke karijere i saradnje sa istaknutim ličnostima iz Srbije i regiona, u potpunosti se posvetio fotografiji i produkciji videa 2010. godine. Od tada je postao stalni producent, dok mu je muzika ostala kao hobi. Danas, može se pohvaliti velikim brojem snimljenih reklama, muzičkih spotova, kratkih filmova, modnih i drugih komercijalnih fotografija. Poznat je kao fotograf koji je odradio najmanji broj venčanja u karijeri profesionalnog fotografa. U bliskoj budućnosti, planira otvaranje svog prvog velikog filmskog studija, što će biti kruna njegovog celokupnog puta.

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Pro: Na drugačijim osnovama

I to nije sve! Korisnici koji žele da istraže projekat takođe mogu učestvovati u regionalnom takmičenju tako što će glasati za svoj omiljeni foto album i dobiti priliku da osvoje putovanje za dvoje u omiljeni grad, kao i edge 50 Pro i edge 50 Ultra uređaje ili nove Moto bežične slušalice. Više detalja može se pronaći na veb stranici projekta.

Edge 50 serija donosi UMETNOST U VAŠE RUKE

Korisnici su pozvani da otkriju neuporedivi potencijal nove edge 50 serije i da vide kako mogu transformisati svakodnevne trenutke u izvanredna umetnička dela.

PCPress.rs Image

Sa prvom na svetu PantoneTM validiranom kamerom i ekranom pametnog telefona, moćnim mogućnostima kamere upakovanim sa AI-poboljšanjima i elegantnim dizajnom, svaki uređaj koji je deo edge 50 serije zaista unosi umetnost u svakodnevni život.

Sa edge 50 Pro i edge 50 Ultra smartfonima, harmonični dizajn susreće pedantnu izradu, a pažnja na najmanje detalje podiže iskustvo svakodnevne upotrebe. Sa premium veganskim kožnim uzorkom, metalnim okvirom i specijalnom edicijom bisernog završnog sloja ručno izrađenim u Italiji, edge 50 modeli su oličenje sofisticiranosti i stila. Saznajte više na veb stranici projekta na hellomotoart.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *