ERP 2024

Amazon nudi opciju isporuke direktno u prtljažnik automobila

Kako bi dokazao svoju predanost poboljšanju usluge, Amazon je odlučio korisnicima da ponudi isporuku direktno u prtljažnik automobila. Objavljujući svoju novu uslugu, internet prodajna mreža je otkrila da je već započela sa isporukom paketa u 37 gradova.
 
PCPress.rs Image

Međutim, da bi mogli da dobiju prvorazrednu isporuku, korisnici moraju da poseduju novije modele General Motors i Volvo automobila, koji ne smeju da budu stariji od 2015. godine. Isporuke su moguće za vlasnike Chevroleta, Buicka, GMC-a i Cadillaca sa servisom OnStar, te vlasnicima Volva s aktivnom uslugom Volvo On Call. Paketi se u vozilu dostavljaju na javno dostupnim područjima koji, prema Amazonu, uključuju dom i posao.

Uz aplikaciju Amazon Key, nova usluga omogućuje korisnicima da kupuju na Amazonu, a zatim kliknu na opciju isporuke u automobil. Amazon nakon odobrenja obaveštava korisnika kada će se isporuka realizovati. Na dan isporuke automobil će biti otključan putem ključne reči na aplikaciji, a otključaće ga ovlašteni dostavljač. Paket će biti ostavljen u prtljažnik automobila, nakon čega će automobil ponovo biti zaključan. Iz Amazona tvrde da su preduzeli potrebne mere kako bi osigurali sigurnu isporuku, uključujući i potvrdu da je vozilo zaključano.

Pročitajte i:  Amazon dobio dozvolu za veće letove dronova

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,