ERP 2024

Amazon pokreće AI za pisanje opisa proizvoda

Amazon je počeo da koristi AI kako bi opisi proizvoda bili bolji.

PCPress.rs Image

Amazon je najavio upotrebu AI kako bi pomogao prodavcima u izradi opisa proizvoda. Korišćenjem opisa proizvoda AI Amazon ima za cilj da poboljša iskustvo prodaje. Kompanija tvrdi da će ovaj pristup osnažiti prodavce da sastave tačne i brže opise proizvda. U avgustu, Amazon je otkrio svoju nameru da koristi AI za sažimanje recenzija proizvoda. Ova funkcija je prvobitno testirana sa odabranim američkim korisnicima mobilnih uređaja i u narednim mesecima se očekuje prošireno izdanje.

Amazon je ukazao da novi generativni model veštačke inteligencije nudi adekvatnije i preciznije informacije o proizvodu, podižu kvalitet, performanse i efikasnost. One je istakao da za sada njihovi modeli uče da prikupljaju detalje o proizvodu kroz široku lepezu izvora, latentnog znanja i logičkih zaključaka.

Amazon nije usamljen primer u integraciji veštačke inteligencije u procesu opisa proizvoda. eBay je nedavno predstavio svoj alat za „magičnu listu“ upravo koristeći se AI kako bi prodavci mogli da izvuku specifičnosti proizvoda iz slika i lakše kreirali opise.

Pročitajte i:  YouTube: Obavezna oznaka za sadržaje koji nastanu uz pomoć AI alata

Izvor: apparelresources.com

Facebook komentari: