Data centri 2024

AOC GAMING CQ27G2S/BK: 1500R zakrivljenost susreće ono najbolje iz gejming sveta

jedan od vodećih svetskih brendova za gejming monitore i IT dodatke – najavljuje AOC GAMING CQ27G2S/BK, 27-inčni (68,6 cm) QHD zakrivljeni gejming monitor precizno dizajniran za kombinaciju najtraženijih karakteristika gejming scene. CQ27G2S/BK savršen je za igrače koji traže impresivno QHD iskustvo igranja pri uzbudljivoj brzini osvežavanja od 165 Hz, na velikom 27-inčnom monitoru sa zakrivljenošću od 1500R.

PCPress.rs Image

U središtu je VA panel koji pruža visoki kontrast od 3000:1, čineći ovaj gaming monitor uravnoteženim platnom za različite žanrove igara, filmove i još mnogo toga, a sve to uz vrhunsku izvedbu na visokom nivou.

Vrhunska zakrivljenost, oslobođeni potencijal

CQ27G2S/BK može se pohvaliti zadivljujućom VA pločom sa zakrivljenošću od 1500R, stvarajući panoramsko vidno polje koje korisnike obavija u svet vizuelnog sjaja. Uz neverovatno oštru QHD (2560×1440) rezoluciju i brzu stopu osvežavanja od 165 Hz, gejmeri su spremni da uživaju ​​u izuzetno glatkom gejming iskustvu. Vreme odziva monitora od 4 ms GtG (Grey to Grey) i munjevito brz MPRT(Moving Picture Response Time)  od 1 ms osiguravaju da se svaki pokret prikazuje s neuporedivom jasnoćom, bilo da gejmeri istražuju živopisne igre otvorenog sveta ili učestvuju u takmičarskim borbama u tesnim uglovima.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora


Bogatstvo boja, suptilna zakrivljenost, velika raznolikost

Korisnici imaju priliku da uživaju ​​u vrhunskoj HDR10 podršci dok CQ27G2S/BK oslikava scene s dinamičkim rasponom boja i razmerom kontrasta od 3000:1. Realistični vizuali zaista privlače gejmere detaljima u senci i svetlim detaljima koji iskaču iz monitora, stvarajući impresivno gejming iskustvo. Adaptive-Sync tehnologija eliminiše kidanje ekrana, ​​održavajući fluidnost tokom intenzivnih gejming trenutaka.

Uz izvanrednu pokrivenost od 99% sRGB, CQ27G2S/BK otključava svet mogućnosti koji prevazilazi sam gejming. Osim što podiže samo gejming na viši nivo, njegov neverovatni raspon boja osnažuje grafičke projekte, naravno prikazane s visokom tačnošću boja. Nisko ulazno kašnjenje monitora osigurava da se radnje korisnika momentalno pretvaraju u reakcije na ekranu, pružajući izrazitu konkurentsku prednost.

PCPress.rs Image

Svestrani monitor za sve od gejminga do svakodnevnih zadataka, CQ27G2S/BK opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi podešavanje visine, nagiba i zakretanja, što korisnicima omogućuje da prilagode svoje postavke za vrhunsku udobnost. Bilo da se upuštate u maratonsku gejming sesiju ili se bavite dugotrajnim radnim zadacima, monitor se prilagođava potrebama korisnika.

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

Za gaming u kasne sate, Flicker-Free tehnologija monitora i Low Blue Light način doprinose smanjenju naprezanja očiju tokom dužeg korišćenja, osiguravajući da dobrobit korisnika ostaje prioritet. Monitor takođe uključuje mnoge gejming karakteristike u svom OSD-u, kao što je kontrola senke, koja gejmerima omogućava podešavanje nivao senke za poboljšanu vidljivost u slabo osvetljenim scenama ili obrnuto. Prekrivanje nišana (Dial Point) omogućuje gejmerima precizno ciljanje u FPS igrama u kojima nedostaje nišan. Karakteristike OSD-a takođe se mogu prilagoditi pomoću softvera AOC G-Menu.

Cena i dostupnost

AOC GAMING CQ27G2S/BK biće dostupan za kupovinu od kraja septembra 2023., po maloprodajnoj ceni od 29 203 dinara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,