AOC proširuje gejming ponudu mehaničkim tastaturama, miševima i dodacima

AOC, vodeći međunarodni brend gejming monitora, proširuje svoju novu kategoriju proizvoda dodacima za gejming, koja je prvi put predstavljena u martu s dva para slušalica, GH200 i GH300. Linija je dodatno usavršena novom perifernom opremom za gejming: miševima, mehaničkim tastaturama i podlogama za miša.

PCPress.rs Image

Novi proizvodi organizovani su u tri segmenta, kako bi udovoljili potrebama različitih vrsta korisnika: konkurentna esport serija AGON 700, srednja serija 500 i početna serija 200. Nova dodatna oprema početak je širenja asortimana proizvoda u bliskoj budućnosti.

Gejmeri znaju da je za postizanje prednosti u takmičenju, uz veštinu, potrebna i prava oprema, koja je izuzetno važna za uspeh. Gejming monitori AOC s visokom brzinom osvežavanja i niskim vremenskim odazivom pružaju brze vizuelne povratne informacije, kako bi gejmeri mogli brzo da reaguju. Uz nove dodatke AOC-ovom portfoliju, gejmeri će moći da steknu gotovo potpuno gejming okruženje, što im omogućuje da njihovi planovi i akcije budu što brže i tačnije preneseni u svet gejminga.

“Otkako je AOC ušao u područje gejminga, nastojali smo da stvorimo najbolje proizvode na tržištu. Budući da smo vodeći brend gejming monitora, posvećeni smo daljnjem širenju svoje uspešne priče. Kao takvi, uzbuđeni smo jer ćemo predstaviti vrlo prilagodljiv i stručan asortiman gejming dodataka, savršeno usklađen s ostatkom AOC-ovih proizvoda”, izjavio je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC International Europe.

Vrhunske gejming tastature

Vrhunska AGON tastatura AGK700 sa 115 programabilnih tipki opremljena je visokokvalitetnim Cherry MX plavim ili crvenim prekidačima za bolju zvučnu i taktilnu povratnu informaciju, uključujući n-key rollover (istovremeno pritiskanje više tipki bez ograničenja) i 100 % bez kašnjenja za neprekidno iskustvo gejminga. Čvrsto aluminijsko kućište AGK700 osmišljeno je za high-energy takmičenja.

Pročitajte i:  AGON by AOC širi svoju novu G4 gejming seriju

PCPress.rs Image

Namenske makrotipke omogućuju tastaturi upravljanje načinima igranja (RTS, FPS, Racing) i RGB osvetljenjem na određenim AGON monitorima, okupljajući ceo AGON sistem. Sinhronizacija svetla omogućuje celovito postavljanje, od monitora do miša, tastature i podloge za miša, da istovremeno ujednačeno svetle. AGK700 takođe dolazi s magnetnim odvojivim naslonom za zglob sa završnom kožnom obradom za vrhunski osećaj. USB utor lako je dostupan za povezivanje druge periferne opreme i uređaja.

PCPress.rs Image

Tastatura srednjeg ranga GK500 sa 104 programabilne tipke opremljena je crvenim ili plavim mehaničkim prekidačima Outemu i n-key rolloverom tako da je 100 % bez kašnjenja. GK500 je takođe kompatibilan s AOC-ovim Light FX-om i može se sinhronizirati s monitorima. AGK700 i GK500 dolaze s dodatnim setom tipki W, A, S, D i pletenim USB kablom s pozlaćenim priključkom. Za oba modela profili tastature mogu se sačuvati u ugrađenu memoriju pomoću softvera G-Tools i kasnije promeniti direktno na tastaturi bez korišćenja softvera. Dostupnost varijanti plavog ili crvenog prekidača za mehaničke tastature GK500 ili AGK700 može se razlikovati u zavisnosti od zemlje.

PCPress.rs Image

Tastatura GK200 početnog nivoa opremljena je membranskim prekidačima koji pružaju osećaj ‘mehaničke tastature’. Otporna je na tečnost, tako da će se gejmeri osećati sigurno ako slučajno proliju svoje omiljeno piće usred užarene bitke. GK200 takođe je opremljen svetlosnim efektima duginih boja za dodatni ugođaj, a za veću udobnost tokom dugih gejming sesija sadrži odvojivo odmorište za zglob.

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

 

Visokoprecizni gejming miševi

 

Nova AOC-ova periferna linija takođe uključuje miševe za gejming u tri varijante, a svi se mogu pohvaliti visokokvalitetnim optičkim senzorima Pixart. Sva tri miša podržavaju brzinu uzorkovanja od 1000 Hz i brzinu bežičnog povezivanja od 1 ms. I AGM700 i GM500 mogu sinhronizirati svoje RGB osvetljenje s tastaturama serije 500/700 i odabranim monitorima AGON. Oba miša imaju pleteni USB kabl od 1,8 m i pozlaćeni priključak.

PCPress.rs Image

AOC-ov AGM700 je premium miš za dešnjake sa karakteristikama koje omogućuju povećano prilagođavanje. Senzor Pixar 3389 sposoban je za rezoluciju od 16000 stvarne DPI rezolucije, brzinu praćenja od 400 inča/sekundi i ubrzanja od 50 g, kako bi odgovarao brzim pokretima konkurentskih igrača. Težina miša može se prilagoditi s pet uključenih tegova (5 g po komadu), kako bi se postigla optimalna ergonomija. Za veću trajnost, u levu i desnu tipku ugrađeni su visokokvalitetni prekidači Omron s vekom trajanja od 50 miliona pritisaka na levoj i desnoj tipki.

PCPress.rs Image

AOC GM500 pogodan je za korišćenje levorukima i desnorukima jer sadrži senzor Pixart 3325 koji podržava 5000 stvarnih DPI rezolucije, brzinu praćenja od 100 inča/sekundi i ubrzanje od 20 g, kako bi mogao pratiti brze i precizne pokrete. GM500 takođe koristi izdržljive prekidače Omron. Svih osam tipki GM500 moguće je programirati zahvaljujući AOC-ovom G-Toolsu.

Pročitajte i:  AGON by AOC širi svoju novu G4 gejming seriju

PCPress.rs Image

AOC GM200 je miš za desnoruke sa šest tipki i senzorom Pixart 3519 (4200 stvarne DPI rezolucije, 48 inča/sekundi i 10 g ubrzanja). Za veću preciznost, tipka za prebacivanje DPI omogućuje brz prelazak između 800/1600/2400/4200 DPI.

Čvrsta baza

Podloga za miš AMM700 prati tastature i miševe iz serije AGON i zaokružuje ceo paket. Površina mikroteksture tkanine nudi jednostavno kretanje i pruža preciznu površinu za kretanje gejming miša, dok protivklizna gumena podloga osigurava da se miš ne kreće nenamerno. Okolne RGB LED diode mogu se prilagoditi s četiri svetlosna efekta i sinhronizirati s ostalim AOC-ovim perifernim uređajima ili monitorom putem softvera G-Tools.

PCPress.rs Image

Novom gejming perifernom opremom AOC usavršava svoju ponudu za gejming kako bi stvorio celovitije i usklađenije postavke i tako doveo iskustvo gejminga na novi nivo. Držite oči otvorene za još uzbudljivih AOC gejming proizvoda!

PCPress.rs Image

G-Tools

Za prilagođavanje tipki miša i tastature, snimanje i upravljanje makronaredbama, prilagodbu RGB efekata i sinhronizaciju svetlosnih efekata među uređajima, AOC je razvio svoj softver: G-Tools. Ovaj softver biće dostupan za serije 500 i 700. Takođe, određeni modeli AGON podržavaju ovaj softver.

PCPress.rs Image

Svi AOC-ovi periferni gejming uređaji imaju dvogodišnju garanciju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,