TrendMicro

APC Mobile Power Pack M3: Energija u džepu

Baterija za mobilne uređaje nikad ne traje dovoljno. Uz APC Mobile Power Pack M3, rezervu možete da nosite u džepu i da to niko ne primeti…

apc-mobile-power-packs-m3-family-1600_xczx

Baterije u smartfonima brzo se isprazne, često upravo u trenutku kada vam je ovaj uređaj najpotrebniji. Ako ste u blizini strujne utičnice problem lako rešite, ali mobilni telefoni baš zato su izmišljeni da biste mogli da ih koristite daleko od električnih instalacija. Rešenje predstavljaju prenosive baterije. One nisu novost, već smo predstavili gomilu njih, pa po čemu se APC Mobile Power Pack M3 razlikuje od ostalih?

Ključna razlika je u tome što ovu bateriju možete da nosite sa sobom a da je i ne primećujete. Tek je malo veća od klasičnog upaljača, a ako je neko i primeti, dopašće mu se – uređaj je lepo dizajniran, u aluminijumskom kućištu i raspoloživ u raznim bojama. Koristi se jednostavno: na obe strane ima USB priključke, jedan pune veličine, a drugi je micro. Kada ga punite koristite mali USB priključak (punjač nije deo paketa, a preporučuje se korišćenje onih koji daju struju od 1 A), a kada punite telefon ili tablet, na veliki USB priključak povezujete priloženi microUSB kabl (prilično kratak). Taster za uključivanje sa signalnom LED diodom nalazi se pored male USB utičnice i jedva je primetan, osim kada se koristi, jer tada svetli.

Na tržištu ima prenosivih baterija velikog kapaciteta, i onih od 10 Ah. I APC ima takve u ponudi, ali one su prilično glomazne. U malo kućište modela Mobile Power Pack M3 nije mogla da se smesti preterano velika baterija. Njen kapacitet je 3 Ah, što je dovoljno za kompletno punjenje gotovo svakog smartfona ili pristojno dopunjavanje baterije tableta. Time ćete „pokriti“ najveći broj tipičnih situacija – a ako imate veće zahteve, moraćete da se odreknete kompaktnosti koja je osnovna odlika ovog modela i izaberete neki veći.

APC Mobile Power Pack M3
Kapacitet 3 Ah
Masa 80 grama
Cena 22 evra

Bojan Stanojević

Objavljeno u časopisu PC#229

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,