Aplikacija Google Home dobija nove funkcije

Google Home je najavio nove funkcije.

PCPress.rs Image

Aplikacija Google Home je mobilna aplikacija dizajnirana za kontrolu i upravljanje pametnim kućnim uređajima iz Google, uključujući i liniju proizvoda za pametne kuće Google Nest. Pomoću aplikacije korisnici mogu da podese i konfigurišu svoje pametne uređaje, da kontrolišu kućna svetla, termostate i druge pametne uređaje i strimuju medije na kompatibilne uređaje kao što su Chromecast ili Google home zvučnici.

Aplikacija nudi pristup Google Help, pomoću koje korisnici glasovnom naredbom mogu da kontrolišu svoje uređaje i da pretražuju veb. Sama aplikacija je moćan alat za upravljanje ekosistemom pametne kuće i nudi interfejs koji se lako koristi kao i širok spektar upravljanja.

Jedan od najčešćih zahteva korisnika je bio preuređivanje favorita i to će biti moguće sa novim ažuriranjem. Korisnici mogu lako da preurede sve što su zakačili za karticu Favoriti i tako mogu da daju prioritete uređajima koje najviše koriste radi lakšeg pristupa.

Pored toga aplikacija poboljšava performanse i brzinu kamere, na osnovu povratnih informacija korisnika. Google je predstavio poboljšanja brzine prikaza za uživo kamere i pristup snimcima. Sve nove funkcije biće dostupne u sledećem ažuriranju.

Izvor: gizmochina.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,