Apple konačno dodaje neke od najboljih Gmail-ovih funkcija u email aplikacije 

Apple je najavio neke velike nove funkcije za Mail koje konačno približavaju aplikaciju za email Gmailu i drugim popularnim email klijentima.

PCPress.rs Image

Mail dobija funkcije poput undo send i scheduled send

Ko se redovno oslanja na Mail na Mac-u za svoje poslovne imejlove, sigurno će iskoristiti mnoga od ovih ažuriranja kada budu dostupna. Možda će najkorisnija biti funkcija poništavanja slanja – undo send, koja će vam omogućiti da poništite slanje u roku od 10 sekundi od pritiska na dugme za slanje. To je jedna od najkorisnijih funkcija i u Gmail-u i može da vam pomogne da ne pošaljete mail sa greškama u kucanju ili pogrešnim atačmentom.

Funkcija „remind me“ će vam omogućiti da podesite vreme da se email vrati na vrh vašeg prijemnog sandučeta. Nova funkcija zakazanog slanja – scheduled send, omogućava vam da tačno odredite kada trenutak kada želite da email bude poslat. A Mail će vam čak reći kada misli da ste zaboravili da uključite atačment. Nove funkcije pošte biće dostupne u macOS Ventura, iPadOS 16 i iOS 16 kada budu objavljene ove jeseni. Možete videti kompletnu listu onoga što dolazi na Apple-ovoj macOS Ventura stranici „All New Featres“.

Pročitajte i:  EU sprema kaznu od 500 miliona eura za Apple

Izvor: Theverge

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,