iPhone 17 Slim – redizajniran model za 2025. 

Od kada je iPhone X uveo OLED i Face ID 2017. godine, Apple-ovi telefoni nisu značajno promenili svoj izgled, ali sada The Information izveštava da je u toku veliki redizajn za novi „Slim“ iPhone. Izlaz kaže da bi mogao da stigne 2025. godine kao deo osvežavanja iPhone-a 17, sa cenom čak višom od Apple-ovog trenutno najskupljeg modela, iPhone Pro Max-a. 

PCPress.rs Image

9to5Mac je izvestio o glasinama analitičara Haitong Internationala Jeff Pu da bi novi modeli iPhone 17 mogli imati osvežen dizajn sa manjim Dinamic Islandom. Nakon glasina povećanja veličine i novog bočnog dugmeta za iPhone 16 liniju kasnije ove godine, „Slim“ iPhone 17 će imati ekran od 6,6 inča koji se nalazi između 6,1-inčnog ekrana najmanje verzije i 6,9-inčnog ekran na iPhone 17 Pro Max. U drugom izveštaju analitičara Rosa Janga navodno je nova veličina ekrana 6,55 inča. 

Izvori informacija ukazuju da se još uvek razmatra više dizajna za novi vrhunski model, sa aluminijumskim okvirom, manjim otvorom i izrezom za hardver prednje kamere i centralno postavljenim zadnjim kamerama kao nekim od faktora koji se razmatraju. Još jedan faktor mogao bi da bude nadogradnja gustine energije za iPhone 16 Pro Max, o kojoj se pričalo ranije, od strane analitičara lanca snabdevanja Ming-Chi Kuo, koji kaže da ako novi dizajn sa kućištem baterije od nerđajućeg čelika prođe dobro, onda bi mogao biti usvojen u svim modeli za 2025. 

Pročitajte i:  Apple, Google i Meta prvi na udaru DMA zakona 

Sve ovo prati predstavljanje Apple-ovog tankog novog iPad Pro-a, koji se pokazao impresivno u odnosu na najjače IouTube testove savijanja. Nadajmo se da će mršavi iPhone učiniti isto u džepovima pantalona i tašni kada (ili ako) ikada stigne. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *