ERP 2024

Asus predstavio Eee PC 1025 Flare netbook

PCPress.rs ImageAsus je predstavio Eee PC 1025 Flare seriju netbookova, sa Intel Atom Cedar Trail procesorom i potpuno novim dizajnom. Najnoviji Intel Atom procesor sa dva jezgra nudi četiri puta bolje grafičke performanse u odnosu na prethodnu generaciju, uz manju potrošnju energije. Eee PC 1025 ima ekskluzivni Asus Super Hybrid Engine II sa Instant On tehnologijom koja mu omogućava da iz sleep moda u radni režim pređe za samo dve sekunde. Uz to, u standby modu može ostati čak do tri nedelje. Reprodukcija video materijala na HDTV-u u punoj HD 1080p rezoluciji je moguća zahvaljujući HDMI konektoru, a Eee PC 1025 podržava i Blu-ray 2.0. Brojne opcije za povezivanje uključuju USB 3.0, DLNA i Wi-Fi Direct.

Potpuno nov, spolja i iznutra
Eee PC 1025 Flare serija dolazi u čak 11 boja, uključujući Addict Pink, Mysterious Blue i Plucky Purple. Asus je unapredio dizajn dodajući diskretne hromirane detalje sa strane uređaja. Tehnološka unapređenja, oličena u Instant On tehnologiji, omogućavaju udobniji rad u pokretu. Uz samo dve sekunde koje su potrebne da Eee PC 1025 pređe iz standby u radni režim, možete štedeti i bateriju i vreme. Novost nije samo kratko vreme buđenja već i izuzetno dugo vreme koje ovaj netbook može provesti u standby modu – čak do tri nedelje. Lepa stvar je što ne morate brinuti o gubitku korišćenih podataka, jer će oni biti automatski snimljeni na hard disk onog trenutka kad baterija padne ispod 5%.

Pročitajte i:  ASUS predstavio kompletan Copilot+ PC portfolio na Computex 2024 sajmu

PCPress.rs ImageDobre performanse uz dugo trajanje baterije
Eee PC 1025 Flare serija je opremljena najnovijim Intel Atom Cedar Trail procesorom sa dva jezgra koja rade na 1,8 GHz. Podržava do 2 GB DDR3 radne memorije i hard diskove kapaciteta do 500 GB. Vlasnici ovog netbooka mogu koristiti i Asus WebStorage za čuvanje podataka, a na raspolaganju im je 3 GB prostora. Najnoviji Intel Atom procesor ne samo da ima četiri puta bolje grafičke performanse od prethodnika, već nudi i punu podršku za video Blu-ray kvaliteta. Zahvaljujući optimizaciji u potrošnji koju sprovodi Super Hybrid Engine II, baterija omogućava rad do 12 sati, sa samo jednim punjenjem.

Multimedija i deljenje podataka
Uz Eee PC 1025 Flare netbook možete uživati u filmovima pune HD 1080p rezolucije, a ugrađeni 802.11b/g/n Wi-Fi i Bluetooth 3.0 adapteri omogućavaju da budete stalno povezani sa drugim uređajima.

Zahvaljujući DLNA podršci moguće je lako deljenje muzike, slika i filmova sa drugim DLNA kompatibilnim uređajima u kući, kao što je na primer LCD TV. Wi-Fi Direct omogućava direktan bežični prenos podataka između Eee PC 1025 i drugih uređaja, bez potrebe za priključenjem na mrežu.

Pročitajte i:  ASUS predstavio zanimljive gaming uređaje na Computex 2024 sajmu

Pomoću USB Charge tehnologije možete puniti druge uređaje, kao što su pametni telefoni i tableti, preko USB porta, čak i kada je Eee PC 1025 isključen.

Smart kamera
Smart kamera poseduje četvorostruki zum koji omogućava korisniku brzo fokusiranje slike, u zavisnosti od toga koliko je udaljen. Na kameri se nalazi i klizni poklopac, za dodatnu zaštitu privatnosti.

Izvor: Asus

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: