ASUS ROG Flow

Azon predstavio novi MASON – štampač formata A1

MASON je nova generacija Azon-ovih UV LED štampača maksimalnog formata 590×700 mm. Može da štampa po ogromnom broju različitih materijala, maksimalne debljine 100 mm. Za povećanje kapaciteta štampanja dizajnirani su specijalni rezervoari za mastilo (koristi se šest) zapremine 500 ml sa senzorima za kontrolu nivoa mastila. Lako se koriste, mognost dopunjavanja obezbeđuje nisku cenu štampanja i prilagođavanje specifičnim zahtevima korisnika.

MASON_PRMASON sa tehnologijom Azon CONTI štampa u jednom prolazu (CMYK plus bela boja) velikom brzinom i u visokoj rezoluciji. Dobija se izuzetno jasan tekst i slike jasnih boja na najrazličitijim površinama – drvetu, platnu, keramičkim pločicama, plastici i mnogim drugim. Nova verzija softvera Azon RIP, uz rezoluciju od 1440 dpi omogućava izuzetan kvalitet reprodukcije i najfinije detelaje na slikama.

Za razliku od ranijih generacija koje su za pogon koristile remen, novi modeli imaju servo-motor i sistem prenosa sa “pužem” koji omogućava vrlo precizno pomeranje objekta na kojem se štampa, a UV LED pigmentna mastila daju dug životni vek štampe, uz mogućnost dodavanja dodatnih slojeva radi povećanja sjaja i drugih efekata.

Azonprinter je internacionalna kompanija sa sedištem u Hrvatskoj, i ima dugu tradiciju u dizajniranju i korišćenju najnovijih informacionih tehnologija u digitalnoj industriji. Kompanija je, sa proizvodnjom opreme za industriju štampanja, prisutna na tržištu više od 25 godina, gde između ostalog promoviše “zelene” tehnologije i ima više od 80 distributera širom sveta.

Izvor: Azonprinter

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: , , , , ,