BIZIT plus

Beba Yoda u novoj sezoni igre Fortnite

Nakon kataklizmičnog događaja u kojem glumi super zli Galactus, skoro je stigla najnovija sezona Fortnitea. Poglavlje 2: Sezona 5 nazvana je „nulta tačka“ i uključuje lovce iz različitih stvarnosti udružujući snage u borbi protiv nečega što se naziva „petlja“. Najvažnije je da je jedan od tih lovaca  Mandalorijak, u pratnji kao i uvek Baby Yoda.

baby yoda u igri fortnite

Sezona 5 nudi nove likove

Iako je prošla sezona bila u potpunosti Marvelove tematike, sezona 5 sadrži mnoštvo novih originalnih Fortnite likova, pored čuvenog lovca na glave iz Ratova zvezda. Oni koji kupe ovosezonsku borbenu propusnicu moći će da otključaju likove poput drevnog ratnika i naučnika koji izgleda kao da je istrgnut iz mange Tsutomu Nihey. Tu je i biće pod nazivom „Mancake Fighter Flapjack“, koje podseća na druge Fortnite ratnike.

Pored likova postoje nove lokacije, uključujući područje džungle i naučno-fantastičnu pustinju uzrokovanu eksplozijom nulte tačke. Takođe ne bi bila nova sezona Fortnitea bez novog oružja: dodaci u sezoni 5 uključuju pušku Dragon’s Breath, snajpersku pušku Mandalorian’s Amban i Night Hawk, koji vam omogućava da pratite protivnike. Epic je takođe zadirkivao „još više lovaca iz stvarnsti“, sugerišući da su na putu dodatni licencirani likovi. Uzimajući u obzir da je kompanija sarađivala sa svima, od Marvela preko Ratova zvezda do DC-a do NFL-a, muzičara poput Travisa Scotta i Marshmella, ti „lovci“ mogu biti gotovo svi.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: