Besplatni online program o energetskoj efikasnosti

Kompanija Schneider Electric predstavila je online obrazovni program – Energy University i organizovala jednodnevni trening o energetskoj efikasnosti za predstavnike medija.

energy university 2[1]Energy University sadrži obuke opšteg karaktera za profesionalce iz svih tipova industrija i na svim organizacionim nivoima na temu energetske efikasnosti. Radi se o besplatnom online obrazovnom programu.

Na stranici www.MyEnergyUniversity.com nudi se više od 200 nezavisnih kurseva o energetskoj efikasnost koji se mogu pohađati u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta u svetu.

Program se sastoji od sedam nivoa, a svaki kurs u proseku traje oko 60 minuta. Dostupnost podataka je neograničena, sa mogućnost skidanja transkripta i ostalih materijala. Dostupan je na engleskom, koreanskom, kineskom, francuskom, španskom, italijanskom, portugalskom, nemačkom, ruskom, arapskom i turskom jeziku.

„Potrošnja električne energije jedna je od najaktuelnijih tema i najvećih problema današnjice i zato je od presudnog značaja da se svi edukujemo kako bismo zajedničkim snagama mogli  da utičemo na smanjenje potrošnje. Ovaj program nudi upravo tu mogućnost, da preuzmemo stvari u svoje ruke i da na najlakši i najbrži način naučimo i prihvatimo sva rešenja jer je upravo edukacija najjači alat za stvaranje promena koje su nam neophodne.“, Izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor kompanije Schneider Electric.

Pročitajte i:  Schneider Electric poziva na akciju u procesu dekarbonizacije

 

Facebook komentari:

Tagovi: