Call of Duty: Novi metroi u Warzone-u

Call of Duty: Warzone, sezona 6 stiže sledeće nedelje. Infinity Ward pružio je igračima prve prave informacije o novim dodacima.

PCPress.rs Image

Podzemna železnica biće povezana sa nekoliko stanica u Verdansku

Najveća promena ovog puta su metroi koji su prvobitno prikazani u prvoj najavi nove sezone i deluje da će biti važan deo načina na koji će igrači ubuduće zaobilaziti Verdansk. Prema novom postu koji je u četvrtak objavio Infinity Ward, podzemna železnica će se zvati Metro. Metro služba će imati nekoliko stanica u koje igrači mogu ući da se ukrcaju na voz. Svaka od ovih metro stanica u osnovi će biti identična.

Svaka stanica će se spuštati ispod Verdanska i imaće područja u kojima se igrači mogu ukrcati na vozove koji idu po mapi u smeru kazaljke na satu ili u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Na stanici postoji čak i oznaka koja će vas obavestiti gde je svaki voz trenutno zaustavljen. Ali, Infinity Ward podseća igrače da ne idu na šine, jer će to značiti brzu i sigurnu smrt. Ove stanice će takođe imati male stepenice koje igrači mogu koristiti za brzi beg ako metro stanica više nije sigurno mesto za boravak. Kada se igrači ukrcaju u izabrani voz, nalaziće se u najbržem načinu prevoza u celom Verdansku.

Pored toga što je brz način za prelazak sa jedne na drugu stranu karte, podzemna železnica ima i nekoliko drugih lepih karakteristika – na primer, neće putovati u područje mape koje je izvan kruga. Kao dodatna sigurnosna mera predostrožnosti, voz je zabranjeno područje za borbe. To znači da se neće pokrenuti sve dok se pucanje u njemu i oko njega ne završi. Dakle, ako se dogodi pucnjava u njemu, ili na stanici, metro ostaje na mestu dok neko ne pobedi i borbe ne prestanu.

Infinity Ward’s post takođe je najavio još iznenađenja koje će igrači sami otkrivati kada 29. septembra stigne sezona 6.

Izvor: Polygon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,