Data centri 2024

Cambium ONE Network

Tradicionalne mreže su postale previše složene. Dizajnirali su ih inženjeri prema svojim potrebama da bi ih što lakše instalirali, održavali i koristili upravo inženjeri. Ali mreže su postale neophodne svima.

PCPress.rs Image

Cambium ONE je mreža koja postavlja okvir koji mogu da koriste svi i funkcioniše kao bilo koja druga infrastruktura. Cambium ONE mreža omogućava da se fokusirate na poslovanje i aplikacije, a ne na elemente mreže, tako da možete da se usredsredite na svoje usluge i pružite najbolja korisnička iskustva svojim korisnicima.

PCPress.rs Image
Kristijan Fabina, Regional Sales Manager za Adrija regiju, Bugarsku, Tursku, Gruziju, Jermeniju, Azerbejdžan i Turkmenistan u Cambium Networks

Prednosti jednostavnijeg pristupa

ONE Network omogućava odlično onlajn iskustvo s manje resursa i IT osoblja. Ova širokopojasna mreža spaja brojne mrežne standarde i smanjuje složenost, pomažući mrežnim operaterima da kreiraju namenski izgrađene, pouzdane mreže koje su isplativije i bezbednije. Ova mreža može da isprati najsavremenije pristupe i obezbedi rast u sledećim oblastima:

  • opšte efikasnosti preduzeća,
  • rasta provajdera širokopojasnih usluga,
  • sveobuhvatne pokrivenosti obrazovanjem i
  • Wi-Fi backhaul-a (bežični ekvivalent mrežne infrastrukture).

Lako upravljanje

Cambium ONE Network pruža kompletan portfelj mrežne infrastrukture zajedno sa cnMaestro X jednim oknom za upravljanje staklom za celu mrežu, što omogućava preduzećima i operaterima provajdera lakše upravljanje i fokusiranje na osnovne zadatke.

PCPress.rs Image

Pojednostavite operacije sa bezbednom konvergentnom mrežom. Sa sveobuhvatnim pregledom od ivice do oblaka, mrežni operateri mogu lako upravljati jednom mrežnom strukturom s više vrsta tehnologija sa centralne lokacije. Tehnologije uključuju:

  • Wi-Fi pristupne tačke za unutrašnje, spoljašnje i zidne pristupne panele, uključujući Wi-Fi 6/6E,
  • unutrašnji switch uređaji i switch uređaji predviđeni za teške uslove rada,
  • bezbednosna i SD-WAN rešenja,
  • fiksna bežična rešenja od tačke do tačke (point-to-point) i od tačke do više tačaka (point-to-multipoint) na 3 GHz CBRS, 5 GHz, 6 GHz, 28 GHz i 60 GHz,
  • Quality of Experience (QoE) doživljaja krajnjih korisnika.
Pročitajte i:  Vertiv predstavlja sveobuhvatna AI rešenja za napajanje i hlađenje

Upravljivost na svim nivoima

Implementirajte inteligentnu automatizaciju u svim elementima. Operativna efikasnost se postiže automatizacijom. Pored centralizovanog upravljanja, s jednom konvergentnom mrežom, sistem automatski primenjuje najbolje prakse. To je kao da imate svog najboljeg tehničara na svakom zadatku instalacije, nadogradnje i obezbeđivanja.

Isporučite uvek i dosledno predvidljive performanse. Automatizujte isporuku predvidljivih korisničkih iskustava kroz optimizaciju aplikacija. S vidljivošću upotrebe i performansi aplikacije, možete prilagoditi planove za različite segmente, čime se smanjuje odliv, kao i pozivi za podršku.

PCPress.rs Image

Na kraju, želimo vam se zahvalimo na nastupu Aikom International-u na konferenciji BIZIT (8–9. novembar Beograd), gde je Kristijan Fabina predstavio izuzetne mogućnosti ONE Network-a.

aikominternational.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,