Top50 Glas publike

CE&HA Fair – Prvi sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu

CEHA sajam Beograd - primer 02 Prvi sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu pod nazivom "CE&HA Fair" (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održaće se na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4 od 30. septembra do 02. oktobra 2011. godine.

CE&HA sajam se organizuje po uzoru na najveće svetske sajmove iz ove oblasti, kao što su IFA u Berlinu, CeBit u Hanoveru i CES u Las Vegasu. Posetioci će na CE&HA sajmu imati priliku da vide najnovije proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača kompjutera i prateće opreme, TV, video i audio uređaja, foto opreme, mobilnih telefona, igračkih konzola i video igrica, softverskih rešenja, bele tehnike i kućnih aparata, kao i mnoge druge proizvode koji spadaju u savremenu tehnologiju.

Pored izlagačkog segmenta, posetioci CE&HA sajma će na raspolaganju imati i obilje zabavnih sadržaja: specijalno kreiranu internet nagradnu igru kojoj se pristupa preko mobilnog telefona (uz besplatni bežični internet u obe hale), događaje na centralnoj bini na kojoj će se na svakih sat vremena održavati prezentacije najnovijih uređaja i tehnologija, kao i tzv. "Experince" i "Hands On" zone gde će moći lično da isprobaju veliki broj uređaja i igračkih konzola.

U sklopu sajma će se održati i regionalno finale najpoznatijeg svetskog takmičenja u video igricama "World Cyber Games" čiji će pobednici putovati direktno na svetsko finale u Južnu Koreju.

Posebnu prednost posetioci će imati i kada je kupovina u pitanju. Naime, na CE&HA sajmu će se nalaziti "Tehnomanija" megashop, kao i ovlašćene prodavnice drugih prodajnih lanaca, gde će moći da se obavi odlična kupovina uz atraktivne sajamske popuste.

Izvor: CE&HA

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,