ChatGPT od sada ima i svoju besplatnu iOS aplikaciju

OpenAI je pokrenuo besplatnu aplikaciju ChatGPT za iOS. To je prva zvanična aplikacija za pametne telefone za model viralnog jezika, koja se pridružuje prepunom polju mobilnog AI softvera treće strane , od kojih mnogi koriste GPT-3.5 i GPT-4 API-je koji pokreću ChatGPT.

PCPress.rs Image

Aplikacija uskoro i na Android uređajima

U pogledu funkcija, OpenAI-ova aplikacija izgleda i ponaša se slično web sajtu ChatGPT, uz dodatak glasovnog unosa pomoću OpenAI-jevog Whisper prepoznavanja govora. Takođe omogućava prebacivanje između standardnih i GPT-4 jezičkih modela za ChatGPT Plus pretplatnike, kao i istoriju razgovora i mogućnost izvoza podataka i brisanja ili preimenovanja razgovora. Međutim, nedavno lansirani dodaci kompanije, uključujući pristup web-u uživo, nedostaju.

OpenAI sugeriše da korisnici Android-a neće dugo ostati u mraku, jer kompanija obećava uvođenje i na njegove uređaje. Pored toga, verzija App Store-a je trenutno napravljena samo za iPhone, tako da korisnici iPad-a moraju ili da se drže web sajta ChatGPT ili da koriste iOS aplikaciju nespretno uvećanu na veličinu tableta.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ChatGPT dobija internet pretraživač
SBB

Tagovi: