CineEurope: Evropska kinematografija 2021

CineEurope je najveća i najdugovečnija konvencija posvećena bioskopskim operaterima u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi. Producirala ga je Film Ekpo Group, službena konvencija UNIC-a. Svakog leta vlasnici bioskopa, međunarodni profesionalci filmskog biznisa i ključni dobavljači industrije okupljaju se kako bi se povezali i otkrili najnovije trendove u industriji.

PCPress.rs Image

Konvencija će se održati od 4. do 7. Oktobra 2021 u Centru Convencions Internacional Barcelona (CCIB) u Barseloni, Španija. CCIB predstavlja jedan od najuspešniji evropskih kongresa za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Učesnici će imati prilike da vide ekskluzivne projekcije i prezentacije proizvoda nadolazećih filmova, sponzorisane događaje, pravovremene i informativne seminare.

CineEurope je najbolji i najefikasniji načina umrežavanja operatera iz cele Evrope

PCPress.rs Image

Kinematografima širom Evrope trenutno najviše nedostaje mogućnost da se sastanu licem u lice sa kolegama na događajima u industriji. Ali takođe trenutni tempo uvođenja vakcinacije i verovatnoća da će ograničenja putovanja ostati na snazi još neko vreme čine malo verovatnim da će mnogi moći da pohađaju CineEurope u Barseloni.

Posetioci CineEurope-a će imati mogućnost da utiču na proizvode i usluge koje se prodaju i izlažu na sajmu. To će im takođe dati priliku da se povežu sa važnim donosiocima odluka.

Ovo je 30. izdanje CineEurope koje obećava da će doneti  još jednu godinu sa najboljim i ekskluzivnim studijskim projekcijama i prezentacijama proizvoda, kinematografskim tehnologijama i inovacijama te obrazovnim seminarima kako bi poslovanje ostalo na vrhu industrijskih trendova.

Pročitajte i: Dolby Atmos: Novi zvuk u automobilu

Dobitnici zlatnih nagrada CineEurope

Zlatne nagrade pokrenuli su UNIC i CineEurope kako bi prepoznali pojedince koji su tokom svoje karijere na mnogo načina služili industriji.

Trebalo je da primaoci 2021. dobiju ovo priznanje na CineEurope 2020, ali zbog neizbežnog otkazivanja tog događaja, nagrade će dobiti ove godine.

Dobitnici zlatnih nagrada 2021. godine su sledeći:

  • Hanna Dobslav, upravnica pozorišta, Cineplek Alhambra, Berlin, Nemačka
  • Aleksandar Kuznjecov, izvršni direktor, bioskopski lanac KARO, Rusija
  • Ulf Jansson, tehnički direktor, Vinberg Kino, Švedska
  • Jon Nutton, direktor marketinga, Empire Cinemas, UK
  • Angeles San Gabino, bivši izvršni direktor, FECE
  • Alain Surmulet, tehnički direktor, Noe Cinemas, Francuska
  • Dee Vassili, izvršni direktor, Grupa za ljudske resurse, VUE International, UK
  • Martin Valler, direktor grupe za hranu i piće, ODEON Cinemas Group, UK

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,