PC Press - Backup obavezno!

ComTrade: Osmislite najbolju mobilnu aplikaciju i osvojite nagradu

clip_image001Fabrika Znanja će se u prostorijama Comtrade-a održati i ove godine. Za ovogodišnju manifestaciju, ponovo je pripremljen konkurs, ali ovog puta za najbolju softversku ideju.

Za sve zainteresovane, evo nekoliko važnih informacija…

Tema 2010: Mobilne aplikacije u poslovnoj primeni

Right Click ove godine nagrađuje najbolju ideju za mobilne aplikacije u poslovnoj primeni, u javnim ili privatnim kompanijama, iz bilo koje oblasti poslovanja. Traženo rešenje treba da bude projektovano za jednu od mobilnih tehnoloških („smart phone“) platformi, ostvarivo u praksi i da kompaniji za koju bi se radila donesu realnu prednost na tržištu.

Propozicije

Ideje će ocenjivati šestočlani žiri, sastavljen od predstavnika ComTrade-a i drugih uglednih IT kompanija. Predlozi se boduju na osnovu tri kriterijuma podjednake važnosti:

1. Inovativnost ideje/rešenja

2. Izvodljivost i primenljivost (brzina razvoja, utrošak resursa, tehnički preduslovi, infrastruktura, broj potencijalnih korisnika)

3. Kvalitet prezentovanja ideje i prateći materijali

Za prezentaciju ideje namenjena je posebna forma biznis plana koja se može pronaći na internet stranici www.comtrade.com/rightclick. Svi prateći materijali koje učesnik dostavi (programski kod, projektni plan, gotov proizvod, analize…) predstavljaju dodatnu prednost.

Pročitajte i:  Kako redovno ažuriranje softvera utiče na vaš pametni telefon

Pravo učešća imaju mladi do 26 godina.

Konkurs je otvoren do 7. septembra 2010. godine.

Proglašenje pobednika

Rezultati će biti predstavljeni javnosti u petak, 10. septembra 2010. u ComTrade Technology Center-u, u okviru manifestacije „ComTrade – Fabrika Znanja“. Prvoplasirani autor osvaja vrednu računarsku opremu, a odabrana rešenja imaju šansu da budu realizovana.

Detaljnije informacije o konkursu Right Click ’10 možete pronaći na www.comtrade.com/rightclick.

Za dodatna pitanja kontaktirajte Comtrade, na: rightclick@comtrade.com.

Facebook komentari:
PC Press- digitalizacija zdravstva

Tagovi: , , , , , , ,