ComTrade: Osmislite najbolju mobilnu aplikaciju i osvojite nagradu

clip_image001Fabrika Znanja će se u prostorijama Comtrade-a održati i ove godine. Za ovogodišnju manifestaciju, ponovo je pripremljen konkurs, ali ovog puta za najbolju softversku ideju.

Za sve zainteresovane, evo nekoliko važnih informacija…

Tema 2010: Mobilne aplikacije u poslovnoj primeni

Right Click ove godine nagrađuje najbolju ideju za mobilne aplikacije u poslovnoj primeni, u javnim ili privatnim kompanijama, iz bilo koje oblasti poslovanja. Traženo rešenje treba da bude projektovano za jednu od mobilnih tehnoloških („smart phone“) platformi, ostvarivo u praksi i da kompaniji za koju bi se radila donesu realnu prednost na tržištu.

Propozicije

Ideje će ocenjivati šestočlani žiri, sastavljen od predstavnika ComTrade-a i drugih uglednih IT kompanija. Predlozi se boduju na osnovu tri kriterijuma podjednake važnosti:

1. Inovativnost ideje/rešenja

2. Izvodljivost i primenljivost (brzina razvoja, utrošak resursa, tehnički preduslovi, infrastruktura, broj potencijalnih korisnika)

3. Kvalitet prezentovanja ideje i prateći materijali

Za prezentaciju ideje namenjena je posebna forma biznis plana koja se može pronaći na internet stranici www.comtrade.com/rightclick. Svi prateći materijali koje učesnik dostavi (programski kod, projektni plan, gotov proizvod, analize…) predstavljaju dodatnu prednost.

Pročitajte i:  Apple će koristiti iPhone za kontrolu automobila

Pravo učešća imaju mladi do 26 godina.

Konkurs je otvoren do 7. septembra 2010. godine.

Proglašenje pobednika

Rezultati će biti predstavljeni javnosti u petak, 10. septembra 2010. u ComTrade Technology Center-u, u okviru manifestacije „ComTrade – Fabrika Znanja“. Prvoplasirani autor osvaja vrednu računarsku opremu, a odabrana rešenja imaju šansu da budu realizovana.

Detaljnije informacije o konkursu Right Click ’10 možete pronaći na www.comtrade.com/rightclick.

Za dodatna pitanja kontaktirajte Comtrade, na: rightclick@comtrade.com.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , ,