Top50 Glas publike

connect 006 u prodaji od 20. marta

Connect-006 Aprilski broj najvećeg evropskog časopisa za telekomunikacije potražite na svojim kioscima. Neke od tema u novom broju su:

MWC: 30 novih smart telefona

Mobile World Congress ove godine je posetilo 60.000 ljudi. connect predstavlja najzanimljivije telefone koje su posetioci mogli da vide.

Sinhronizacija bez posrednika

Ne želite da sinhronizujete svoje lične podatke iz telefona posredstvom interneta jer postoji opasnost da ih neko vidi? Pročitajte kako to možete da uradite u direktnoj vezi sa računarom – osim što je bezbednije, i brže je.

Galaxy S na deteljnom testu

Posle tri nedelje intenzivnog korišćenja, zaključili smo da je Samsung Galaxy S zaista izuzetan smart telefon, dobro opremljen i sa vrhunskim ekranom. Još da je kućište kvalitetnije…

Procesorsko jezgro: jedno ili dva?

Često se mogu čuti pojmovi kao što su ARM procesor, dual core i gigaherc. Koje poslove te računarske komponente zaista obavljaju u telefonima i koje prednosti donosi procesor sa dva jezgra?

Smart telefoni sa dve tastature

Radi lakšeg unosa teksta, neki telefoni kombinuju ekran osetljiv na dodir i QWERTY tastaturu – testirali smo HTC 7 Pro, Nokia E7 i Samsung Galaxy 551.

Smart telefon kao modem

Ako ste na putu i želite da sa vašeg prenosivog računara pristupite internetu, ne morate da kupujete USB internet priključak. Novi operativni sistemi na smart telefonima pružaju mogućnost korišćenja njihove mobilne mreže (HSDPA, HSUP) za povezivanje prenosivog računara sa internetom.

Prednosti Netbook-a

U našem savetniku za kupovinu netbook-ova saznaćete šta mali računari moraju da imaju da bi mogli da pruže mnogo. Koliko su važni procesor i grafika, a koliko baterija?

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,