Data centri 2024

Cybertruck dobija novi dizajn za mesec do dva

Kompanija Tesla je usavršavala dizajn Cybertruck-a otkako je javno prikazan po prvi put pre skoro godinu dana, i konačno stižu najave da bi uskoro ponovo mogao biti prikazan. Elon Musk je objavio u tvitu da bi tako nešto moglo da se desi “za mesec dana ili malo više“.

cybertruck dobija poboljšanja

Tesla je sklona kašnjenjima

Informacije koje su objavljene u svakom slučaju ne predstavljaju čvrst raspored, jer Tesla do sada nije bila poznata po poštovanju sopstvenih rokova. Međutim, možda nećete morati predugo čekati da biste videli da li je dizajn nešto manje futurističan. Akcenat je baš na ovom “manje”. Elon Musk je dodao da osveženi električni džip ima mnogo manjih izmena, te da su čak i sitni detalji bitni. Tesla se poigravala sa različitim izmenama, ali su shvatili da nema previše mesta za promene.

Ugaoni i oštar izgled, kao i proporcije Cybertruck-a dolaze nam velikim delom zahvaljujući upotrebi hladno valjanog čelika, što ga čini izuzetno izdržljivim, ali takođe ne dozvoljava obline i krive linije u dizajnu. Kao i ranije, to bi moglo stvoriti probleme ljudima koji ili nemaju velike garaže, ili ne mogu priuštiti sebi parkiranje svojih auta negde dalje. Tesla, međutim, ne popušta, jer je Musk u jednom intervjuu objavio da neće odustati od Cybertruck-a, ali da mogu proizvesti normalan džip ako sve ovo ne uspe. Šta god da Tesla pokaže u bliskoj budućnosti, činjenica je da će vam trebati neka prilagođavanja u svakodnevnom životu, ili barem na parkingu gde parkirate svoj auto.

Pročitajte i:  Tesla radi na razvoju robotaksija

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,