Laptop leto 2022

Da li Huawei ponovo koristi Android?

Za dva dana Huawei predstavlja dva nova telefona NOVA 9 i NOVA 9 PRO. Da li nova serija Huawei koristi Android 11. ili je reč o marketing triku?

PCPress.rs Image

Novi modeli za dva dana

Huawei 23. septembra predstavlja 9 seriju telefona. Očekujemo da će se pojaviti najmanje dva modela NOVA 9 i NOVA 9 PRO. Glasine koje kruže, govore da će telefoni izgledati slično kao HONOR 50.

PCPress.rs ImagePCPress.rs Image

Prema slikama telefona koje su danas prikazane izgleda da telefoni imaju Snapdragon 778G chipset iako će se koristiti samo LTE, jer Huawei ne sme da koristi 5G mrežu, koju su razvile američke kompanije.

PCPress.rs ImagePCPress.rs Image

Prikazane slike NOVA PRO 9 izazvale su u svetu veliki potres. Na njima se vidi postoji podrška za Android 11. Pojava Androida 11. je izazvala veliki šok, jer su svi očekiva da će telefon da koirtsi Harmony OS 2.0.

Ostaje da u sačekamo još dva dana, pre nego što saznamo da li je reč o marketinškom triku ili značajnim promenama u svetu tehnologije. Ne bi bio iznenađenja da je reč samo o marketing triku, ako znamo da je da je poslednja linija NOVA 8, gotovo jedva dostupna u inostranstvu.

Pročitajte i:  Pet neverovatnih Android 12 funkcija za koje možda niste znali da postoje

Kako bilo Huawei se očigledno odlično spremio za narednih mesec dana, s obzirom da kruže glasine o predstavljanju još jednog novog proizvoda za 21. oktobar.

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , , , , ,