Prestigio-ASBIS

Decenija COMING cloud-a – 16. COMING IT konferencija

Cloud je u svom zrelom dobu sastavni deo svakog poslovanja. Deset godina cloud-a u COMING-u, a ujedno i u Srbiji donelo je lepezu poslovnih rešenja koja su u formi servisa trenutno dostupna domaćim, regionalnim i svetskim kompanijama.

PCPress.rs Image

Na 16. COMING IT konferenciji koja će se održati 3.10.2019 godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu u šest paralelnih sesija eminentni stručnjaci kompanije COMING i partnerskih kompanija govoriće o aktuelnim rešenjima, studijama slučaja, predviđanjima iz sveta tehnologija za poslovanje, monitoringu i bezbednosti poslovanja iz tehnološkog, ali i iz ugla usklađenosti sa aktuelnim regulativama. Konferencija će prema očekivanjima organizatora okupiti veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, kao i vrhunske inžinjere iz svih oblasti privrede.

“Mi smo svesni značaja cloud-a na ovim prostorima, a tome u prilog govori i činjenica da je cloud sve češći izbor domaćih kompanija za različite namene, što jasno govori o njegovoj važnosti. Naša 16-a po redu COMING IT konferencija otvoriće nova cloud vrata domaćoj privredi i pokazati šta cloud poslednje generacije još može da ponudi.” – izajavila je Katarina Đurić ispred kompanije COMING.

Pročitajte i:  TiramisuERP – dostupan bilo kad, bilo gde i s bilo kog uređaja

PCPress.rs Image

Više o 16-oj COMING IT konferencija možete saznati ovde.

Svi zainteresovani za prisustvo na konferenciji formular o prijavi mogu popuniti na ovom link-u.

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , , , ,