ERP 2024

Dell je osvežio popularnu liniju Chromebook 3100 

Chromebook sada ima LTE vezu, što uređaje čini solidnom opcijom za učenje kod kuće. S obzirom na to da čvrsta Wi-Fi veza nije uvek nešto za šta svi imaju direktan pristup i da Chromebook-ovi mogu biti razmešteni u školskim okruzima s relativnom lakoćom, ovo osvežavanje je zapravo ono koje ima mnogo smisla.

PCPress.rs Image

Dell Chromebook 3100

Mnoge škole širom sveta gotovo su se u potpunosti prebacile na učenje kod kuće, što znači da će LTE-ov Dell Chromebook 3100 rešiti bilo kakva dugotrajna pitanja učenika koji nemaju pristup materijalima i časovima. Nema dodatnih značajnih hardverskih poboljšanja na Chromebook-u 3100 osim ove dodatne povezanosti. Skroman je u gotovo svakom pogledu sa 11,6-inčnim ekranom koji ima prilično nizak panel od 1366 k 768 piksela i prostor za ugrađenu web kameru. Hardver je bazičan, sa Intel Celeron N4020 dual-core CPU-om, 4GB RAM-a i opcijama za 16GB ili 32GB eMMC skladišta.

Treba osigurati trajnost, jer je Dell Chromebook 3100 LTE gotovo u potpunosti plastičan, sa tastaturom otpornom na prosipanje tekućina – nešto što bi moglo biti korisno za mlađu decu. Trajanje baterije je impresivno zahvaljujući Chrome OS-u i procenjeno je na oko 14 sati uz potpuno punjenje. Uključena je 65-vatna USB-C charge brick koja pomaže u punjenju na super brz način. Naravno, postoji 3.5 mm priključak za slušalice, sa samo jednim USB-C portom koji se nudi na ovom ažuriranom modelu. To je razočaravajuće s obzirom na to da je Wi-Fi model konfigurisan sa dva USB-C porta.

Pročitajte i:  Dell otpušta zaposlene kako bi smanjio troškove  

Izvor: 9to5google

Facebook komentari: