Dell pokreće akciju podrške školama i učenicima zajedno sa malim i srednjim preduzećima

Kompanija Dell, u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, odlučila je da pruži neophodnu podršku deci koja pripadaju materijalno ugroženim grupama kako bi spremni ušli u novu školsku godinu. Kroz akciju „Doniraj Dell“ koja će trajati od 17. juna do 31. jula ove godine, prikupljaju se polovni računari, a sva preduzeća koja doniraju korišćene Dell računare dobijaju popust od 50 evra za nabavku novih modela.

PCPress.rs Image

Donirajte kompjutere za đake

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 pored mnogih izazova donela je i značajnu promenu u organizaciji rada i učenja na daljinu. Organizovanje predavanja i učenja na daljinu nije uvek jednostavan proces, posebno u situacijama kada škole i deca, zbog nedostatka računarske opreme, nisu u mogućnosti da sprovedu online nastavu.

PCPress.rs Image

Zbog toga, kompanija Dell odlučila je olakša put sticanja znanja i veština neophodnih za svet koji nas okružuje, tako što je pokrenula akciju doniranja računara. Kroz osnovni cilj akcije – a to je prikupljanje što većeg broja računara za đake, biće upravo obezbeđena bolja i savremenija sredstva za učenje za sve.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Prosečna kancelarija ima dovoljan broj računara da opremi skoro jednu celu školsku učiniocu, zbog čega je kompanija je došla na ideju da zainteresovanim firmama pruži priliku da svoje korišćene računare doniraju, i na taj način stvore uslove deci u Srbiji da pohađaju nastavu i stiču neophodno obrazovanje.

PCPress.rs Image

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook kako bi aplicirali za donaciju, a doniranjem ujedno ostvaruju i značajan popust prilikom kupovine nove Dell opreme.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

1 thoughts on “Dell pokreće akciju podrške školama i učenicima zajedno sa malim i srednjim preduzećima

  • 18. 06. 2020. at 15:02
    Permalink

    Good respond in return of this question with genuine arguments and explaining everything concerning that.

Comments are closed.