BIZIT plus

Desk&More Beograđanka: Novi poslovni prostor u srcu grada do kraja godine

Palata „Beograd” biće rekonstruisana do kraja godine, a u sklopu nje, tri sprata su posvećena Desk&More pametnim i fleksibilnim kancelarijskim prostorima, prilagođenim potrebama malih i srednjih kompanija.

PCPress.rs Image

O brojnim pogodnostima koje ovi poslovni prostori nude, kao i prednostima rada u kompletno rekonstruisanoj Palati Beograd, razgovarali smo sa Stankom Komaricom, direktorom Desk&More

PCPress.rs Image
Stanko Komarica, direktor Desk&More

Za početak, objasnite šta podrazumeva i nudi Desk&More?

Desk&More je segment pametnih i fleksibilnih kancelarijskih prostora, savršeno skrojenih za sve male i srednje kompanije, uvažavajući i razumevajući sve njihove potrebe. Fleksibilnost se ogleda prvenstveno u tome što u ponudi imamo radne prostore različitih površina – od 15 m² do 1000 m². Opcije zakupa su dalje raznovrsne u pogledu strukture prostora – bilo da je kompaniji potrebna privatna kancelarijska zona, jedna kancelarija, radna stanica ili pak samo sala za konferencije – Desk&More je u potpunosti prilagođen svim potrebama naših stanara. To se odnosi i na vremensko trajanje zakupa – sale se mogu iznajmiti po potrebi, a radni prostori na period od samo mesec dana ili duže.

PCPress.rs Image

Za svu koordinaciju i međusobnu komunikaciju stanara, kao i upravljanje lokacijama, implementirali smo praktičnu i korisnu aplikaciju putem koje se zakazuje sala, razmenjuju obaveštenja i informacije o zajedničkim prostorijama i uslugama ili se jednostavno koristi za međusobno povezivanje i networking. Pored toga, stanarima su na raspolaganju i office menadžeri, brzi Internet, štampači i neprikosnovena higijena. Na njima je samo da ponesu kompjuter dok o svemu ostalom vodimo računa mi.

PCPress.rs Image

Gde sve postoje Desk&More lokacije u Beogradu?

Prva lokacija, koju smo otvorili pre tri godine, jeste Bulevar 79, a trenutno raspolažemo još i kancelarijskim prostorom na prestižnim lokacijama, poput Kondine i Kalemegdan Biznis Centra. Pored odlične pozicioniranosti, istakao bih i da na svakoj od navedenih lokacija raspolažemo sa blizu 3000 kvadratnih metara. Dodatno, Desk&More Beograđanka biće otvorena do kraja tekuće godine, a imaćemo prostor i u okviru renovirane zgrade BIGZ-a do kraja 2022. godine. Zajedno s ta dva nova objekta, raspolagaćemo sa skoro 15.000 m² prvoklasnog kancelarijskog prostora, što nas svrstava među vodeće kompanije u ovom segmentu na domaćem tržištu.

PCPress.rs Image

Da li već sada možete da nam otkrijete kako će izgledati Desk&More Beograđanka nakon otvaranja?

Desk&More će zauzimati prva tri sprata poslovnog prostora u Beograđanki, odnosno peti, šesti i sedmi sprat. Ono čime se posebno ponosimo jeste to što se na prva dva sprata, pored radnih prostora, nalaze i ogromne terase koje će nakon rekonstrukcije predstavljati jedno potpuno inovativno i do sada neprimenjeno dizajnersko rešenje na našem tržištu. Naime, u okviru terasa pravimo prostrane zelene oaze s drvećem, klupama i radnim zonama s kompletnom infrastrukturom za sastanke na otvorenom. Uveren sam da će ovaj deo Desk&More Beograđanke privlačiti najviše pažnje i interesovanja, kao savršeno mesto za rad i odmor.

PCPress.rs Image

Podsetimo, Palatu Beograd je kompanija Marera Properties kupila u novembru prošle godine i nakon samo 12 meseci intenzivnih radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji, zgrada će biti otvorena do kraja godine, a grad Beograd bogatiji za 20.000 m² ekskluzivnog kancelarijskog prostora A-klase u samom srcu grada.

PCPress.rs Image

Korisna adresa: deskandmore.rs

Facebook komentari: