BIZIT plus

Dobrodošla P92!

P92 nova aplikacija Mete po uzoru na Twitter.

PCPress.rs Image

Nova samostalna aplikacija za tekstualni sadržaj nosi kodno ime P92. Nova aplikacija Mete biće brendirana na Instagramu i korisnici će moći da se registruju i prijave putem svojih Instagram profila. P92 je „viljuška“ Instagrama. Odnosno korisnici Instagrama imaće automatski svoj profil na novoj aplikaciji sa svim podacima koji su već objavljeni.

Kada je P92 u pitanju još uvek nije poznato da li je aplikacija u fazi ideje ili razvoja. Neki podaci govore o tome da je se na razvoju aplikacije uveliko radi.

Nova aplikacija podržava trenutnu političku privatnosti Instagrama ali se očekuje da će imati i dodatne uslove korišćenja. Prema nekim izvorima nova aplikacija u početnoj fazi imaće veze preko kojih je moguće podeliti sadržaj, prikupiti pratioce i lajkove, napraviti verifikaciju i slično. Još uvek nije poznato da li će postojati mogućnost komentarisanja i slanja poruka u prvoj verziji.

P92 zapravo raste iz funkcije Notes koja se pojavila na Instagramu u decembru i putem koje korisnici mogu da dele postove od 60 karaktera koristeći samo tekst.

Pročitajte i:  Meta u aprilu dodaje AI u Ray-Ban naočare 

Izvor: kitco.com

Facebook komentari: