BIZIT 2022

Dodeljena priznanja najboljim domaćim sajtovima

Sedamnaesti put po redu, PC Press je dodelio priznanja najboljim sajtovima u Srbiji.

_DSC0190Redakcija PC Pressa odabrala je 50 najboljih sajtova u 10 kategorija, kojima su uručena priznanja na ceremoniji održanoj 31. januara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Fotografije sa događaja možete pogledati na našoj Facebook strani.

Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. godine.

U kategoriji Vesti i informacije pobedio je sajt prva.rs, u kategoriji Servisi sajt kudaukupovinu.rs, u kategoriji E-market sajt nonstopshop.rs, u kategoriji Društvo i humanost sajt fondacijadivac.org, u kategoriji Nauka i obrazovanje sajt elementarium.cpn.rs, u kategoriji Kultura i umetnost sajt domomladine.org, u kategoriji Porodica i zdravlje sajt yumama.com, u kategoriji Sport i (avan)turizam sajt mozzartsport.com, u kategoriji Zabava i lifestyle sajt citymagazine.rs, a u kategoriji Blog sajt vitkigurman.com.

Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija PlanPlus, u kategoriji iOS aplikacija B92 a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Mondo.

Novitet ove godine je Nagrada publike za najbolju Facebook stranu. Posle glasanja u posebno razvijenoj Facebook aplikaciji, nagradu je dobila stranica “Hemofarma” www.facebook.com/SvakodobroHemofarm.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova objavljen je u časopisu PC #207, a možete ga pronaći i na pcpress.rs/web-top-50-2013/.

Pobednici_zbirna_DSC6830

 

Snimak dodele priznanja Web Top 50:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,