Domaća IT kompanija nagrađena SAP priznanjem

Enetel Solutions, domaća softverska kompanija i SAP Gold partner osvojila je SAP nagradu za izvrsnost na nivou Evrope i Bliskog istoka kao jedan od TOP 5 performera u Cloud biznisu. Nagradu je 10. juna, uručio Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans, generalnom direktoru kompanije Enetel Solutions, Milanu Simiću.

PCPress.rs Image

Dobitnici ove regionalne nagrade za partnersku izvrsnost nominovani su na osnovu postignutih prodajnih rezultata, a žiri koji su činili regionalni i globalni SAP stručnjaci odlučivali su o pobednicima u svakoj kategoriji na osnovu kriterijuma kao što su postignuća u prodaji i implementaciji.

Enetel Solutions je SAP Gold partner, specijalizovan u oblasti ERP i Cx rešenja, podršci ključnim biznis procesima kao što su finansije, kontroling, upravljanje materijalima, prodaja i distribucija, ljudski resursi, commerce, CRM i drugim ključnim funkcijama zdravog biznisa. Ova domaća kompanija postala je jedna od Top 5 performera u Cloud oblasti na osnovu prodajnih rezultata.

„Želeo bih da čestitam svim vrhunskim performerima na globalnom nivou, a posebna je čast da je među pobednicima domaća kompanija” – rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans. „Enetel Solutions ostvario je izuzetne rezultate na polju prodaje Cloud rešenja, koja su biznis fokus kompanije SAP za budući rast”. Predrag Ćirković dodao je da su Cloud servisi kompaniji SAP tokom protekle finansijske godine donele sedam milijardi eura dobiti, kao i da Cloud biznis raste oko 40% na godišnjem nivou čime povećava ukupan profit kompanije za 12%.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

„Nagrada, koju sam u ime čitavog tima primio danas, daje dodatnu motivaciju da u onomoe što radimo budemo najbolji”, rekao je Milan Simić, CEO Enetel Solutions. “Bili smo hrabri, otvoreni i nijednog trenutka nismo gubili poverenje u kvalitet i vrednost koju našim korisnicimam donose najbolja cloud poslovna rešenja kompanije SAP. Time smo svi zajendo zaslužili ovu nagradu, istakao je Simić.

Partneri su ključni za uspeh kompanije SAP i ovo priznanje je pokazatelj odličnog posla i vrednosti koju oni donose. SAP sa svojim partnerima konstantno radi na tome da korisnici prepoznaju inovacije, ostvare brze rezultate, rastu i iskoriste tehnologiju za efikasnije vođenje poslovanja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,