Top50 2023

Donirajte svoj stari DELL uređaj i pomozite đacima i školama

Svi znamo koliki je značaj savremenih tehnologija, u šta smo se posebno uverili tokom prethodnih nekoliko meseci, kada smo bili prinuđeni da pređemo na rad i učenje na daljinu. Budući da živimo u eri informacionih tehnologija, mogućnosti koje ovakav vid učenja pruža su gotovo beskrajne, a jasno je da u vanrednim okolnostima značajne prednosti u odnosu na tradicionalan način pohađanja nastave ne mogu biti zanemarene.

PCPress.rs Image

Za većinu đaka ovakav vid učenja ne predstavlja nikakav problem, s obzirom na to da su današnje generacije učenika vrlo vešte u korišćenju najrazličitijih tehnologija. Međutim, sama organizacija predavanja i učenja na daljinu nije uvek jednostavan proces, posebno kada škole i porodice slabijeg materijalnog stanja, zbog nedostatka adekvatnih tehnologija nisu u mogućnosti da sprovedu ili učestvuju u online nastavi.

Dell akcija

Svesna trenutne situacije DELL, kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je da u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, obezbedi neophodnu podršku školama, kao i deci koja pripadaju materijalno ugroženim grupama i pruži im priliku da spremni dočekaju novu školsku godinu.

Pročitajte i:  Raspakuj Xiaomi i pakuj kofere

Naime, DELL je 17. juna pokrenuo akciju koja će trajati do 31. jula ove godine, kada će sve zainteresovane kompanije biti u prilici da doniraju svoje korišćene DELL računare. Donirani kompjuteri biće servisirani i potom raspoređeni školama i deci, kojima su najpotrebniji, kako bi se obezbedili bolji i efikasniji uslovi za rad i  učenje. Osnovni cilj akcije je da se prikupi što veći broj kompjutera i na taj način pomogne deci i školskim ustanovama u Srbiji, čija opremljenost savremenim tehnologijama zaostaje za realnim potrebama obrazovanja u 21. veku.

Pogodnosti za učesnike programa podrške

Mala i srednja preduzeća koja budu učestvovala u ovoj akciji, nakon donacije korišćenih, ali ispravnih DELL računara, prilikom naredne kupovine istih modela ostvaruju popust, a on se može ostvariti i preko partnera ovog projekta –  Oblak tehnologije i Informatika .

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook, kako bi aplicirali za donaciju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,